T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Steffie Keukens (1989), diëtist, emotie-eten de baas specialist en PowerSlim coach.
In 2014 ben afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds 2015 ben ik praktijkhouder van BodySize diëtistenpraktijk.

Als diëtist heb ik geleerd dat het gaat om gezond eten en meer bewegen. Over het adviseren van een schaaltje kwark op de bank in plaats van een reep chocolade. Maar ik weet dat deze adviezen voor vrouwen die last hebben van emotie eten niet voldoende is. Om daar als diëtist mee om te gaan vond ik lastig. 
Ik ben mijzelf gaan specialiseren in gedragsverandering en emotie-eters. Ik heb het afgelopen jaar gemerkt dat deze aanpak werkt doordat ik in de diepte ga. Mijn clienten gaan echt stappen zetten en laten het emotie eten achter zich. Ze dempen hun gevoelens niet meer met chips en chocolade. Ze genieten weer van gezond eten en staan weer energieker in het leven. Ik vind het geweldig om te zien dat het werkt. Daar word ik blij van en daar help ik vrouwen graag mee.

Mijn missie is dat voor vrouwen het gewicht geen issue meer is zodat ze zichzelf echt kan richten op wat belangrijk is in het leven. Weet wat jezelf waard bent!

De titel diëtist is beschermd bij de wet. Alleen professionals die de hbo-opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd hebben mogen zich diëtist noemen. Daarnaast ben ik als diëtist verplicht om mijn vakkennis goed bij te houden door onder andere bijscholingen te volgen om geregistreerd te blijven staan in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Hierdoor is de kwaliteit van mijn begeleiding gewaarborgd.

Tijdens mijn begeleiding gaan we eerste aan de slag met het zoeken naar de oorzaak van het voedingsprobleem. Vaak is er een verstoorde relatie met eten, waardoor er overgewicht of een andere ongezonde situatie ontstaat. Zolang deze verstoorde relatie niet wordt aangepakt heeft alleen een voedingsadvies geen meerwaarde. Vervolgens nemen we kleine, realistische stappen die ook op lange termijn werken. 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.