T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Over Steffie Keukens

Enerzijds een passie voor voeding en koken, maar ook wetende dat voeding veel schade aan kan richten voor de gezondheid. Daar begon het mee. Inmiddels ben ik ruim 5 jaar werkzaam als dietist, eet ik een stuk gezonder en ben ik nog steeds bourgondisch. Want ook dat kan.

Met BodySize wil ik samen met jou de eerste stap zetten. Want ik kan ook jou helpen.

Als diëtist heb ik geleerd dat het gaat om gezond eten en meer bewegen. Over het adviseren van een schaaltje kwark op de bank in plaats van een reep chocolade. Maar ik weet dat deze adviezen voor vrouwen die last hebben van emotie eten niet voldoende is.

Ik ben mijzelf gaan specialiseren in gedragsverandering en emotie-eters. Eten = Gedrag. Ik heb het afgelopen jaar gemerkt dat deze aanpak werkt doordat ik in de diepte ga. Mijn cliënten gaan echt stappen zetten en laten het emotie eten achter zich. Ze dempen hun gevoelens niet meer met chips en chocolade. Ze genieten weer van gezond eten en staan weer energieker in het leven.

Mijn missie is dat voor vrouwen het gewicht geen issue meer is zodat ze zichzelf echt kan richten op wat belangrijk is in het leven. Weet wat jezelf waard bent.

 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.