T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Ben jij

  • Ontevreden over je huidige gewicht?                                
  • Dat vetrolletje boven je broek meer dan zat?                        
  • Minder fit en energiek dan je zou willen zijn?                            
  • Op zoek naar een afvalmethode die wél werkt?

Wil jij

  • Weer goed in je vel zitten?
  • Meer energie en een gezonder lijf?
  • Die éne spijkerbroek weer aan kunnen?
  • Lekker blijven eten en toch snel afvallen?

Geef je nu op voor de frisse zomerstart
Het voorjaar is aangebroken en daarmee ook het mooie weer. Voor veel mensen ook het startsein om weer over hun gewicht na te gaan denken en wat kilootjes kwijt te raken voor de zomer. Maak daarom een frisse zomerstart met PowerSlim! Met het afslankprogramma verander jij je levensstijl en leer je hoe je jouw streefgewicht niet alleen kunt bereiken, maar ook kunt behouden.

Frisse zomerstart is een mini-challenge van 14 dagen waarin jij PowerSlim eens kunt proberen en waarin je extra intensief ondersteund wordt door mij als coach. Je ontvangt 14 dagen lang iedere dag leuke tips en recepten die jou gemotiveerd houden om door te zetten en je komt natuurlijk ook wekelijks op consult.
Daarnaast ontvang je ook een gratis goodiebag.

Meld je voor 22 mei aan.

Annick Buggenhout, -11 kilo.

 

 

Ik ben een typische emotie-eter en probeerde troost te zoeken in eten. Hierdoor ben ik flink aangekomen. Ik voelde me zo dik, hoe had dit zo ver kunnen komen? Met behulp van een psycholoog en mijn gezin ben ik er weer bovenop geraakt en ook mijn ziekte kreeg ik onder controle. Het enige probleem bleef mijn gewicht. Ik heb verschillende diëten geprobeerd, meer gesport, maar niets had het gewenste effect. Bewegen was moeilijk omdat overbelasting meteen voor ontstekingen in mijn gewrichten zorgden. Ik was veel geld kwijt aan verschillende afslankprogramma’s maar deze hadden niet het gewenste resultaat. Dit stemde me heel somber, en wat doe je dan… meer eten, want niets hielp.

Eind 2016 was ik diep ongelukkig. Ik vond mezelf niet meer mooi, sterker nog ik walgde van mezelf. Eigenlijk dacht ik dat het hopeloos was, dat ik me bij dit lichaam neer moest leggen. Tot ik een oproep op Facebook zag voor een PowerSlim Challenge. Ik heb geen moment getwijfeld: dit was mijn laatste kans. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik iedere week weer bij mijn coach op de weegschaal ging staan.

Het PowerSlim traject is me heel goed bevallen, nadat ik bij mijn coach op gesprek ben geweest en ze me uitleg heeft gegeven ben ik direct gestart! Door haar kreeg ik vertrouwen dat het me ging lukken, en de enorme keuze in producten maakte dat ik het goed vol kon houden. Daarnaast was het ook gewoon heel lekker!

Ik geniet nu van mijn nieuwe lichaam, ik ben zoveel energieker! Ik kan mijn kleding van 10 jaar geleden weer aan, de grote maten van de laatste jaren heb meteen weggegooid. Ik kan nu, na al die tijd, zeggen dat ik van mezelf houd en dat ik trots ben op wat ik heb bereikt! PowerSlim is een manier van leven geworden en dat helpt me om mijn gewicht stabiel te houden. Dit is voor mij een nieuwe start, een nieuw begin. Een nieuwe Annick!

Wat houdt het PowerSlim afslankprogramma in?

-    Wekelijks één op één coaching
-    Je maakt gebruik van maaltijd vervangende producten die op normale voedingsmiddelen lijken zoals crackers, brood, muesli en repen Er is een enorm aanbod van lekkere producten, je hoeft dus niet te shaken
-    5-7 keer per dag eet je een maaltijd of tussendoortje, zodat je geen honger hoeft te lijden.
-    ´s Avonds eet je vlees of vis en groenten, zodat je gewoon met je gezin mee kunt eten en zelfs gezellig mee uit eten kunt.
-    Als je op gewicht bent, blijf je nog minimaal een jaar onder mijn begeleiding om te zorgen dat je deze keer de kilo´s er ook echt afhoudt.
-    We geven handige tips over je (eet)gedrag, zodat je niet steeds in dezelfde valkuilen trapt.

Vrijblijvende kennismaking met PowerSlim

Zet de eerste stap naar een gezonde leefstijl. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en behaal én behoud je streefgewicht onder mijn begeleiding.

Wat kost de frisse zomerstart

Meestal starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit bevat 46 verschillende PowerSlim producten.
Het pakket geeft je een goede kijk op het assortiment. Je kunt met dit pakket proeven wat je wel en niet lekker vindt. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken.

Tijdens de actieperiode ontvang je een gratis goodiebag met een zomermagazine vol met leuke tips, verhalen en recepten én een luxe lunchpot, van hoge kwaliteit t.w.v. €20.

Het pakket is voor 8 tot 10 dagen en bedraagt €159.

Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vindt. Gemiddeld besteed je tijdens de strikte fase 12,5 tot 15 euro per dag.
Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 4 doosjes PowerSlim producten.

Deze actie is geldig tot 22 mei, meld je daarom snel aan.
 

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.