T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Fit de zomer in

Wil jij een gezondere leefstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Wil je echte doelen behalen aan de hand van een praktisch afslankprogramma? Ik help je graag om jouw doelen te bereiken. Steffie Keukens, dietist en PowerSlim coach.

 

Even voorstellen
Hi, ik ben Steffie Keukens. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijke bij het bereiken van jouw ideale gewicht. En daarna blijf ik je begeleiden, om je te helpen jouw gewenste gewicht te behouden.

 

"Ik was na 10 maanden op mijn gewicht, dat zelfs nog iets lager als mijn oorspronkelijke streefgewicht. En nu na een jaar kan ik dit nog steeds volhouden. Steffie is een goede stok achter de deur" Hanneke uit Deurne.

 

 

Tatiana 'Voor mij geen zorgen over het bikiniseizoen'

 

 

"Ik was altijd de persoon die alles kon eten zonder aan te komen, tot na mijn tweede zwangerschap. Mijn hormonen waren uit balans en de chocolade kwam elke dag uit de kast. Mijn lichaan schreeuwde om suiker en het leek alsof ik maar niet verzadigd raakte. De kilo's zijn er daardoor ook snel aangekomen.

Al snel merkte ik dat ik hier iets aan moest doen. Ik heb uiteindelijk verschillende dingen gedaan en geprobeerd om op eigen kracht af te vallen. Dit bleek voor mij niet de beste manier te zijn en kwam telkens weer aan. Heel frustrerend!

Toen ik via een kennis hoorde over PowerSlim, heb ik direct een afspraak gemaakt voor een intakegesprek bij mijn coach. Ik was nogal sceptisch. Zoveel lekkere dingen eten, 6 keer per dag en dan toch afvallen? Ik dacht, ik probeer het gewoon. En met die beslissing ben ik nu erg blij. PowerSlim was echt de reset voor mij die ik nodig had. Het prettigste vond ik dat je totaal geen honger gevoel hebt en ook gewoon met je gezin kan avondeten zonder apart te hoeven koken. Nu ben ik een jaar later nog steeds op gewicht. Ik heb van mijn coach geleerd anders te eten, en niet minder. Te genieten en toch in balans te blijven."

PowerSlim: samen naar een goed balans

Geen jojo-effect, maar blijvend resultaat. Niet mínder eten, maar anders leren eten. Smakelijk, gezond en gevarieerd. Het PowerSlim programma is een praktische en doelgerichte methode om snel tot een gezondere leefstijl te komen, op basis van eiwitrijke en koolhydraatarme producten van hoge biologische kwaliteit.

 

Het programma bestaat uit 3 fases. In elke fase maak je kennis met nieuwe producten en recepten. En tijdens een wekelijks consult krijg je van mij handvatten om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ook na het afronden van de derde fase blijf ik je trouwens nog een jaar lang begeleiden. Alles om ervoor te zorgen dat je jouw gezonde leefstijl en nieuwe energie ook daadwerkelijk vasthoudt! 

 

Concrete resultaten. Elke week bespreken we de vooruitang die je hebt geboekt en richten we ons op je volgende doelen.

 

De top drie dingen die mijn clienten het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

  • Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, brood, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag volop te varieren met heerlijke maaltijden
  • Zes eetmomenten per dag
  • Mijn persoonlijke kennis als dietist en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Kennismaken?

Samen met jou bekijk ik of het PowerSlim programma ook iets is voor jou. Neem dus vooral contact met mij op via onderstaand formulier in of bel mij op 06-28898024

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.