T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Bananenpannenkoekjes

Bananenpannenkoek maak je slechts van twee ingredienten namelijk banaan en eieren. Dat klinkt misschien een beetje gek. En misschien denk je ook wel een pannenkoek van slechts 2 ingrediënten kan echt niet lekker zijn. Nou dat kan dus wel. 

1 rijpe banaan
2 eieren
ter garnering: wat kaneel, eventueel wat extra banaan

Prak de banaan en mix ‘m met de twee eieren.
Verwarm wat olie, doe een beetje beslag in de pan en bak de pannenkoekjes om en om bruin.

Klaaaar! Nog even wat kaneel erover en je fijne ontbijt kan beginnen. Ze zijn heerlijk zoet, terwijl dit dus gezonde pannenkoeken zijn. Een recept naar m’n hart!

PS geschikt vanaf fase 2A PowerSlim

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.