T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Bananenbrood

Ik word blij van lekker eten en helemaal als het dan ook nog eens gezond is. Bananenbrood heeft het allebei. En je kan er eindeloos mee varieren.
Ik deel graag mijn basisrecept met jullie:

Je hebt nodig:
- 3 bananen (het liefste zo rijp mogelijk)
- 3 eieren
- 150 gram havermout
-  2 tl bakpoeder
- 3 tl kaneel

Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix de eieren met de geprakte banaan. Voeg de havermout, bakpoeder en kaneel toe en mix tot een glad beslag. Vet een cakevorm in met olie en geniet het beslag in de bakvorm. Bak de cake in 20-25 minuten gaar in de oven.

Variatietips
- Voeg een handje blauwe bessen en walnoten toe
- Als je graag een eiwitrijke cake wilt voeg dan 2 zakjes PowerSlim dessert toe.

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.