Boekweitwraps | Fase 2C

Je kunt de boekweitwraps vullen met alles wat je lekker vindt. Zelf hou ik heel erg van gerookte zalm en ricotta en het liefst eet ik ze dan koud. Ook handig om mee te nemen naar je werk, is weer eens wat anders dan een boterham met kaas. Maar ze doen het ook prima als avondeten, probeer zelf maar.

Ingrediënten voor twee personen:
2 eieren
4 eetlepels boekweitmeel (een andere meelsoort mag natuurlijk ook)
Scheut water
Snufje zout.
 
Bereidingswijze:
1. Met een garde alles in een mengkom mengen. Als het beslag te dik is doe je er op gevoel nog een scheut water bij. 
2. Bakken in de pan (op laag tot matig vuur) aan beide zijden met een beetje olie.

De wraps kun je vullen met je favoriete ingrediënten of broodbeleg, denk aan: plakken geitenkaas of kipfilet of gerookte zalm of makreel etc. Daarbij doe je dan je groenten zoals bijvoorbeeld spinazie, ruccola, andijvie, kiemen, komkommer, tomaat of avocado.
Je kan de wraps ook goed invriezen, doe dan tussen twee wraps een velletje bakpapier.
 
Dit recept is geschikt vanaf fase fase 2C


Terug naar het overzicht