T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Boekweitwraps

Je kunt de boekweitwraps vullen met alles wat je lekker vindt. Zelf hou ik heel erg van gerookte zalm en ricotta en het liefst eet ik ze dan koud. Ook handig om mee te nemen naar je werk, is weer eens wat anders dan een boterham met kaas. Maar ze doen het ook prima als avondeten, probeer zelf maar.

Je hebt nodig:
4 eieren
8 eetlepels boekweitmeel (koop je in de supermarkt)
Scheut water
Snufje zout.
 
Met een garde alles in een mengkom mengen. Als het beslag te dik is doe je er op gevoel nog een scheut water bij.  Bakken in de pan (op laag tot matig vuur) aan beide zijden met een beetje olie.

De wraps kun je vullen met je favoriete salade ingrediënten of broodbeleg, denk aan: plakken geitenkaas of kipfilet of gerookte zalm of makreel etc. Daarbij doe je dan je groenten zoals bijvoorbeeld spinazie, ruccola, andijvie, kiemen, komkommer, tomaat of avocado.

PS geschikt vanaf fase fase 2C PowerSlim

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.