T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Debby (-15 kg)

In december 2015 heb ik voor mezelf de knoop doorgehakt! Het roer gaat om. Na mijn laatste zwangerschap kreeg ik zelf de kilo’s er maar moeizaam af.  Ook had ik steeds meer last van het prikkelbare darmsyndroom. Een vriendin van mij was al erg mooi afgevallen met behulp van powerslim, dus ik ben gaan zoeken naar een coach bij mij in de buurt en kwam zo bij Steffie terecht.

Na de erg prettige intake bij Steffie hebben we besloten 4 januari 216 te beginnen. Eerst nog wat aarzelend vanwege het financiële plaatje, maar ik vond dat ik het waard was en heb het mezelf cadeau gedaan. Ik zeg ook we omdat ik altijd bij Steffie terecht kon; heb nooit het gevoel gehad dat ik het alleen deed. Natuurlijk was het even wennen aan het koolhydraatarme leventje, maar wat kreeg ik er al snel een berg energie voor terug! Zelfs mijn darmen kregen al snel veel meer rust. Zo kon ik eerst geen uien verdragen en nu kan ik ze bijvoorbeeld gewoon in mijn salade verwerken. Ook de producten vond ik erg lekker. Ik ben helemaal fan van de chunky caramel repen!

We stelden het doel op 10 kilo eraf. Na 2 maanden had ik dit al bereikt en gingen we het doel bijstellen. We gaan voor de 15 kilo! Eind mei bereikte ik ook dat doel. Inmiddels ook besloten om naar fase 2 te gaan en weer wat fruit en wat koolhydraten toe te voegen. Ook toen ging het er gewoon wat af. En ja af en toe heb je ook wat tegenvallertjes te verwerken. Heb je heel erg je best gedaan, willen de kilo’s niet… Maar het bijzondere was in de tijden dat ik stil stond vroegen de mensen juist of ik nog meer afgevallen was. Nu ben ik 10 maanden onderweg en hebben we een gezondheidsdoel vastgesteld. Ik draag inmiddels maatje m/38. Wat ik nooit gedacht had te kunnen halen. Aan het einde van dit jaar moet mijn BMI onder de 25 zijn. En ik weet zeker dat me dat gaat lukken!
 

 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.