T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Hartige ei muffins

Deze ei muffins zijn klaar in een handomdraai en smaken heerlijk! Bovendien zijn ze koolhydraatarm. Lekker als lunch in combinatie met een salade of soep, maar ook ideaal als tussendoortje want ook koud smaken ze erg goed. Je kunt er echt van alles in doen, dus ideaal om de restjes in de koelkast op te maken
.
Voor  muffins heb je nodig:
4 eieren
Vulling naar wens (groenten, vlees, kaas etc)

Ik maakte de muffins met champignon, ui, paprika, ham en een beetje kaas, maar gebruik vooral ook je eigen fantasie! En volg je het PowerSlim programma kijk dan even welke ingrediënten voor jou zijn toegestaan!

Aan de slag!
Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts de eieren en breng op smaak met zout en peper en eventueel een eetlepel melk. Snijd al ingrediënten zo klein mogelijk en verdeel in de muffinvorm. Giet er vervolgens het eimengsel overheen en plaats de muffinvorm 20-30 minuten in de oven. De muffins zijn klaar als ze goudbruin en krokant zijn, dus af en toe een keer checken! Laat de muffins even afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.

Smakelijk!
 

PS geschikt vanaf fase 1 PowerSlim

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.