T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Havermouttaartje uit de oven

Taart als ontbijt? Ja hoor dat kan. Dit havermouttaartje is een echt ontbijtrecept. Super lekker! Het kost wat meer werk als het smeren van twee boterhammen, maar het is geschikt om 's avonds voor te bereiden.  Want niets is lekkerder dan op een vroege ochtend de warme geur van appeltaart je tegemoet te laten komen. Je dan maakt de havermout ’s avonds klaar, als je wakker bent zet je hem in de oven en hierna spring je in de douche. Tegen de tijd dat jij klaar bent is ook het taartje klaar.

– 30 gram havermout
– 125 gram melk (amandel, kokos of koemelk)
– 1 appel
– handje rozijnen
– kaneel

Gooi alles bij elkaar in een oven vast schaaltje. Plaats het schaaltje in een voorverwarmde oven van180 graden voor ongeveer 25 minuten.

Eet smakelijk!

PS: je kan varieren in het fruit, maak hem eens met banaan!
PS: zonder de rozijnen geschikt voor fase 2B PowerSlim

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.