T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Ingrid -20 kg

Zoals het wel vaker gaat waren er de laatste jaren stiekem wat kilo’s bijgekomen, met name door kant-en-klaar maaltijden, even snel een vette hap tussendoor want; druk, druk, druk. Met het gevolg dat ik mezelf te zwaar vond, maar toch elke keer de ‘grens’ verlegde op de weegschaal. In eerste instantie zelf geprobeerd om het onder controle te krijgen, maar helaas bleek dat moeilijker dan gedacht. Mede door ons drukke leven lukte het me niet om voldoende motivatie te vinden en greep ik te vaak naar de (ongezonde) kant-en-klare dingen.
 
Uiteindelijk via internet bij Steffie uitgekomen en gemaild voor een vrijblijvende afspraak. Hier was ik erg zenuwachtig voor, omdat ik niet eerder over mijn gewicht met een ‘vreemde’ had gesproken.  Gelukkig viel het gesprek me reuze mee en werd ik goed op mijn gemak gesteld. Na het ‘weegmoment’ was het voor mij heel erg duidelijk. 15 kilo wilde ik er af hebben.  Samen hebben we een plan opgesteld (ook met beweging/sporten) en vol goede moed begonnen aan mijn powerslim avontuur.

Over het algemeen viel het mij reuze mee. Ik was voornamelijk bang om honger te hebben (ik kon echt áltijd eten…), maar het was allemaal goed te doen. Doordat de PowerSlim maaltijden erg eiwitrijk zijn, heb je langer een verzadigd gevoel en minder trek in zoete dingen. Mocht ik een keer geen inspiratie hebben of motivatie missen of ècht heel veel zin in ongezond eten hebben dan kon ik altijd een berichtje sturen om wat recepten / bemoedigende woorden terug te krijgen. De welbekende stok achter de deur. Omdat het Powerslimmen mij zo goed afging hebben we mijn streefgewicht bijgesteld naar -20 kg.

Nu ik op mijn streefgewicht ben voel ik me súper en ben ik heel blij dat ik de stap heb durven nemen.  Steffie heeft me geleerd om de balans te vinden met gezond eten en een keer zondigen (en hier dan ook echt van te genieten).  Mede door haar enthousiasme en inspiratie qua recepten (en maaltijdplanning) weet ik zeker dat ik het ga volhouden om op gewicht te blijven.

 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.