T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

karlijn (-20 kg)

In 2016 besloot ik dat er iets moest gaan veranderen. Ik wilde van mijn overgewicht af en weer lekker in mijn vel zitten. Ik heb zelf meerdere dingen geprobeerd maar die mislukte steeds. Ik had een stok achter de deur nodig. Ik heb daarom voor het PowerSlim programma bij Body-Size gekozen. De intensieve begeleiding sprak mij direct aan.

Met een duidelijk uitleg en veel enthousiasme ben ik in februari begonnen aan mijn eigen avontuur met PowerSlim. De PowerSlim producten zijn erg smaakvol en het programma is goed te volgen. Doordat ik iedere week langs kwam bij Steffie had in mijn stok achter de deur.
Ik beleefde de periode met ups, maar zeker ook met veel downs. Door mijn onregelmatige werktijden als verpleegkundige was mijn lichaam regelmatig van slag wat op de weegschaal terug te zien was. Maar ik ben mede dankzij Steffie altijd in mijzelf blijven geloven, omdat zij dat ook altijd bleef doen! Ik vond bij Steffie vooral hulp, begrip, steun en dé stok achter de deur.

Eind juni bereikte ik mijn streefgewicht. Nu, een jaar later en ben ik nog steeds 20 kilo lichter, ik voel me fantastisch. Krijg vaak complimenten en heb zelfs al meerdere ‘aangestoken’ om hier ook mee te gaan starten.

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.