T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Notenmix | Fase 2B

Ik ben een voorstander van een goed vullend ontbijt met langzame koolhydraten. Deze notenmix is een goed alternatief voor de muesli en cruesli's uit de supermarkt. Hij zit boordevol gezonde vetten die zorgen voor een aangenaam verzadigingsgevoel. Kan jij er lekker tegenaan in de ochtend. De mix is perfect om over je kwark, havermoutpap of fruit te strooien.

 

Ingrediënten:
50 gram amandelen

50 gram pecannoten

50 gram cashewnoten

50 gram walnoten

50 gram pompoenpitten

50 gram chiazaad

50 gram lijnzaad

25 gram kokosschilfers

 

  1. Verwarm de oven tot 180 graden. Bekleed een bakplaat en verdeel de noten en pitten erover. Rooster het noten-pittenmengsel 8 minuten, tot het licht gekleurd is.
  2. Voeg als het noten-pittenmengsel is afgekoeld het chiazaad, lijnzaad en de kokosschilfers eraan toe en schep alles door elkaar.

 

Tip: het restant van de notenmix kun je in een afgesloten pot op een donkere, koele plek bewaren voor de volgende dagen

 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.