PowerSlim wordt PS. food & lifestyle

Tijd voor verandering. De spiegel.. soms confronterend, soms je beste vriend en soms je vijand. Maar belangrijk om er af en toe even goed in te kijken. ­

En zoals jullie PowerSlimmers verandering in de spiegel terugzien, was het voor ons ook tijd om in de spiegel te kijken. Waar staan we? Past ons spiegelbeeld nog bij wie we zijn? En op welke punten kunnen we onszelf nog verder verbeteren?

Om jou te helpen veranderen naar de beste, gezonde versie van jezelf veranderen wij met je mee!

Na 14 jaar de naam PowerSlim te hebben gedragen, gaan we vanaf vandaag verder als: 

PS. food & lifestyle

De wereld om ons heen verandert snel, en ook wij zijn de afgelopen jaren volop veranderd. Het was tijd om onszelf eens goed in de spiegel aan te kijken. Wie zijn we nu eigenlijk en waar staan we voor? Past ons spiegelbeeld nog bij wie we zijn?

We kwamen erachter dat onze naam niet meer paste bij de manier waarop wij tegen de wereld kijken. Daarom zijn we met onszelf aan de slag gegaan, en met die kennis gaan we graag aan de slag met jou.

PowerSlim wordt PS. food & lifestyle.

Een nieuwe naam, een nieuwe look en nog heel veer meer …

Gezonde levensstijl

PS. food & lifestyle is ontstaan vanuit ‘je goed voelen’, ‘volop energie hebben’ en ‘blij zijn met wie en wat je in de spiegel ziet’. Dat gaat verder dan een cijfer op de weegschaal. Dat gaat over een gelukkige en gezonde levensstijl die jou op het lijf geschreven is. Wij geloven niet in één weg en zeker niet in één maat naar een mooi zelfbeeld.

Het is onze missie om mensen te helpen vitaal, zelfverzekerd en gelukkig in het leven te staan. 

Wij gaan graag op zoek naar jouw mooie zelfbeeld. Dat is maatwerk. Samen kijken we wat daarvoor nodig is en wat de manier is om daar te komen. Wie ben je, wat drijft je, wat eet je, welke beweging past bij jou, hoe wil je gemotiveerd worden?

Geen quick fixes maar een langdurig resultaat. Dat doe je door niet tijdelijk je eetpatroon en gewoontes aan te passen, maar door je levensstijl te veranderen. En een gezonde levensstijl draait niet alleen om voeding, maar bijvoorbeeld ook beweging en voldoende slaap en ontspanning zijn belangrijke factoren.

Voor ons een reden om PowerSlim te vernieuwen en onszelf in een nieuw jasje te steken. Want wij zijn er niet alleen voor je wanneer je wilt afvallen, maar voor iedereen die zijn gewicht wil behouden én zich geweldig wil voelen. Dat is PS. food & lifestyle.


Terug naar het overzicht