T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Zwarte bonen brownie

In het weekend heb ik altijd de neiging om te snoepen. Ik vond de ideale manier om aan mijn chocoladebehoefte te voldoen: bruine bonen brownie. Gezond en lekker!

Je hebt nodig
1 blik zwarte bonen (uitlekgewicht 265 gram)
10 ontpitte en fijngesneden medjool dadels
2 eieren
3 eetlepel olie
70 gram cacao
2 theelepels bakpoeder

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de zwarte bonen goed uitlekken en spoel ze af. Mix de bonen samen met de dadels, eieren en olie in een keukenmachine tot een glad beslag. Voeg de cacao en bakpoeder toe en mix het geheel tot een glad beslag. Vet een klein bakblik of cakevorm in en giet het beslag hierin. Bak de brownie 30 minuten in de oven; als de sateprikker er net niet schoon uitkomt is de brownie klaar. Laat de brownie goed afkoelen en snijd dan in ongeveer acht stukjes.

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.