T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Annemieke Rissewijck

Met het afslankprogramma van PowerSlim kun je op een gezonde, lekkere en evenwichtige manier afvallen*. Ik help jou hier graag bij!

Annemieke Rissewijck is de uitdaging aangegaan! Lees haar succesverhaal.

Wat was jouw gewicht voordat je aan PowerSlim begon?
“Voordat ik startte met PowerSlim woog ik 89,6 kilo. Na mijn bevalling nog wat meer, maar toen heb ik even goed opgelet en zo ben ik op 89,6 kilo uitgekomen. Ik was daar wel heel blij mee maar toch had ik nog steeds overgewicht, waar ik vanaf wilde.”

Hoe kwam het dat je bent aangekomen?
“Vooral door lekker eten. Ik houd van lekker eten, gezellig met vrienden een wijntje en een hapje doen, heerlijk! Ik associeer gezelligheid echt met eten en drinken. Als ik een avondje vrij heb samen met mijn man, wat niet vaak gebeurt, dan betekent dat altijd lekkere hapjes en drankjes!”

Wanneer besloot je om er iets aan te gaan doen? 
“Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Ik had weinig energie en voelde mij onzeker en niet vrouwelijk. Daardoor had ik geen meer om bijvoorbeeld naar feestjes te gaan. Op 1 januari dacht ik ‘Hier moet wat aan gebeuren!’.

Waarom heb je voor PowerSlim gekozen?
“Ik las over PowerSlim op internet en zag op de website geweldige resultaten van andere dames. Ik heb toen contact opgenomen met een PowerSlim center bij mij in de buurt en ik kon gelijk terecht. Mijn PowerSlim coach gaf me heel veel informatie, waar ik thuis rustig over na kon denken. Maar eigenlijk wist ik al meteen ‘Dit wil ik!’.”

Hoe heb je uiteindelijk je doelen behaald?
“Samen met mijn coach heb ik bekeken wat de mogelijkheden waren. Ze heeft me geweldig geholpen en wist me altijd weer te motiveren. Natuurlijk hielp het ook dat de producten van PowerSlim echt lekker zijn en je veel kunt afwisselen. Toen ik weer reguliere supermarktproducten mocht eten kreeg ik veel tips over gezonde keuzes. Dankzij mijn coach weet ik nu wat ik beter wel of niet kan eten, en daar houd ik me ook aan. Echt een verandering van mijn levensstijl dus!”

Hoe voel je je nu?
“Ik voel mij nu ook weer vrouwelijk. Ik vind het weer leuk om te shoppen en ik ga weer naar feestjes. Ik ben net terug van vakantie, dat vond ik wel even spannend. Normaal liep ik liever niet in zwemkleding maar ik heb nu weer mijn bikini aangetrokken en dat voelde goed. Ik heb lekker met de kinderen in het water gespeeld, dat is voor hun natuurlijk ook super leuk. Ik voel me helemaal top!”


Wil jij ook afvallen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.  Contactformulier

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.