T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Avocado sandwich met zalm | Fase 3

Ik word blij van een goed belegde boterham. Nu eet ik zelf niet zo vaak boterhammen als lunch, dus als ik ze eet moeten zo royaal belegd worden! Een super goede combinatie vind ik avocado met gerookte zalm.

Sandwich met zalm en avocado

- 2 sneden brood (volkoren of koolhydraatarm)
- 2 plakken gerookte zalm
- 1/2 avocado
- Citroensap
- Zout
- Peper

Toast het brood in een broodrooster of grillpan. Schil de avocado, verwijder de pit en prak tot een gladde massa. Voeg hierbij een scheutje citroensap toe.
Beleg de twee getoaste boterhammen met een laagje avocadospread, voeg peper en zout toe en leg hierop de plakken gerookte zalm. 

Geniet ervan!

 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.