Kipsalade met mango en geitenkaas | Fase 2

Ingredienten voor twee personen
1/2 mango
160 gram kipfilet
80 gram geitenkaas naturel
1/2 komkommer
150 gram gemengde sla
1 eetlepel pompoenpitten
1 eetlepel basamicoazijn
1 eetlepel olijfolie

Bereidingswijze:
1. Rooster de pompoenpitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord.
2. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in reepjes van ½ cm.
3. Snijd de kip in reepjes.
4. Snijd de komkommer in plakjes.
5. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de kipreepjes met peper en zout en bak in 4 min. bruin en gaar.
6. Verdeel ondertussen de sla en komkommerplakjes over de borden en verkruimel de geitenkaas erover.
7. Voeg de kip en mango toe. Bestrooi met de pompoenpitten en besprenkel met de azijn.

PS vanaf fase 2A PowerSlim


Terug naar het overzicht