T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Kipsalade met mango en geitenkaas | Fase 2

Je hebt nodig voor twee personen
1/2 mango
200 gram kipfilet
80 gram geitenkaas
1/2 komkommer
150 gram gemengde sla
1 eetlepel pijnboompitten
2 eetlepel basamicoazijn
2 eetlepel olijfolie

Hoe maak je het
Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Laat afkoelen op een bord. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in reepjes van ½ cm.
Snijd de kip in reepjes. Snijd de komkommer in plakjes. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de kipreepjes met peper en zout en bak in 4 min. bruin en gaar.
Verdeel ondertussen de sla en komkommerplakjes over de borden en verkruimel de geitenkaas erover. Voeg de kip en mango toe. Bestrooi met de pijnboompitten en besprenkel met de azijn.

PS vanaf fase 2A PowerSlim

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.