T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Voedzaam zoet ei-ontbijt

Tja, hoe noem je een ontbijtgerecht wat een bij elkaar gerapt mengsel is van ingredienten? Dit ontbijt bevat wel veel goede voedingsstoffen voor een goede start van de dag. De combinatie van fruit met ei(witten) en vetten zorgt ervoor dat de fruitsuikers minder snel aan het bloed worden afgegeven waardoor je een stabiele bloedsuikerspiegel houdt. Een stabiele bloedsuikerspiegel geeft je energie en helpt je om op gewicht te blijven en het zorgt er voor dat je langer verzadigt bent.

Mijn advies is, mede vanwege de hoeveelheid calorieen die dit ontbijt bevat, om geen ochtend tussendoortje te nemen.

Je hebt nodig voor een persoon:
100 gram appel, gesneden in blokjes
2 rauwe eieren
50 gram rood fruit
15 gram walnoten
Kaneel naar smaak (Vooral royaal toevoegen voor een stabiele bloedsuikerspiegel)

Zo maak je het:
Bak de appel zacht in een kleine pan. Voeg daarna de rauwe eieren toe en meng het goed door elkaar.
Zodra het gaar is doe je het mengsel in een kommetje en voeg je de overige ingredienten erbij.

Smakelijk :)

 
 

 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.