T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Yoghurt-fruitijsjes | fase 2

IJsjes eten is natuurlijk heel lekker, maar niet altijd even gezond. Maar tegenwoordig is het heel erg in om zelf ijsjes te maken en dan bepaal je zelf welke ingrediënten je gebruikt. Ik heb laatst yoghurt-fruitijsjes gemaakt van alleen fruit en Griekse yoghurt. Super lekker en ook nog eens gezond.
Je kan eindeloos variëren met de smaken. Ik maakte ijsjes met mango, aardbeien en banaan. Je kunt ook meerdere fruitsoorten met elkaar mengen.

Je hebt nodig voor een persoon
100 gram Griekse yoghurt
100 gram bevroren fruit naar keuze
Optioneel zoetstof 

Zo maak je het
Doe de yoghurt en het bevroren fruit in een blender. Blend het geheel tot een romige massa.
Voeg eventueel wat honing of zoetstof toe, voor de zoetekauwen onder ons.
 

 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.