T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Zjoske Boot -18 kg

Ik was er he-le-maal klaar mee! Maar ja, hoe ga je beginnen? 
Mijn moeder had gehoord van PowerSlim en het resultaat gezien bij een vriendin dus stelde het aan mij voor. Ze zei dat ik er goed over na moest denken, maar dat het voor mij het juiste zetje in de rug kon zijn om iets aan mijn levensstijl te gaan doen. Niet dat zij er mee zat hoor, maar ik duidelijk wel! Na een tijdje erover na te hebben gedacht, ging bij mij de knop om en heb ik mijn coach Steffie van Body Size benaderd. Na het eerste gesprek wist ik het: dit ga ik doen en Steffie gaat me daarbij helpen! Ik wilde 10 kg afvallen. Omdat bewegen natuurlijk bijdraagt aan een gezonder leven, heb ik me ook direct ingeschreven bij Hennie van Hardloop-bootcamp Asten om het roer volledig om te gooien. 

In het begin ging het niet super snel, dat vond ik zelf althans. Mijn omgeving dacht er wel anders over, maar ja... Dat kon ook een "sociaal wenselijk antwoord" zijn natuurlijk. 
Toen ik mijn doel van -10 kg bereikt had was ik nog niet helemaal tevreden. Samen met Steffie heb ik een plan opgesteld om nog even door te gaan met PowerSlimmen om nog 5 kg af te vallen. Ik vond het fijn dat ik onder begeleiding van een coach deze keuzes en aanpassingen in mijn levensstijl maakte, in plaats van dat ik op eigen houtje zou gaan diëten. Zo heeft Steffie een gegeven moment ook aangegeven dat het tijd was om weer op te gaan bouwen.

Inmiddels ben ik 1,5 jaar verder, 18 kilo lichter en nog steeds ontzettend trots op wat ik bereikt heb! Ik ben lekker aan het sporten en dat gaat veel makkelijker dan in het begin van mijn traject. Mijn doel behouden kost me weinig tot geen moeite! Heerlijk! En dat puur door mijn levensstijl te veranderen. Ik heb door PowerSlim na leren denken over voeding en ook veel energie gekregen, dat nu goed van pas komt de verbouwing van ons huis! 

Bedankt Steffie!

Wil jij ook afvallen? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.  Contactformulier

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.