T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Emotie eten

Uitgeteld lig je op de bank met maar één gedachte: ik moet zoet, chocola, NU! Na een zware werkdag is eerst een halve zak chips nodig om tot rust te komen.

Heb je al vele pogingen ondernomen om blijvend gewicht te verliezen en heb je ondervonden dat je keer op keer terugvalt in snaai- of eetbuien bij negatieve emoties, gedachten, stress of vermoeidheid?  Wil jij het emotie-eten blijvend onder controle krijgen? Dan help ik je graag in dit proces.

Als Emotie-eten de baas specialist© van (www.emotie-etendebaas.nl) laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. Zodra je dit helder hebt voor jezelf kun je leren op een doelgerichte en praktische wijze het emotie-eten onder controle te krijgen.

De aanpak van Emotie-eten de baas is geschikt voor mensen die serieus aan de slag willen om definitief het emotie-eten en jo-jo-en onder controle te krijgen. Je gaat niet voor de snelle aanpak, maar voor blijvende resultaten.

Lees hier meer over de begeleiding

Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie, je bent van harte welkom.
 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.