T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Begeleiding

Jij wilt:
•    Stap voor stap gezonder gaan leven? Omdat je het gewoon heerlijk is om fit genoeg te zijn om te kunnen doen wat je graag doet!
•    Je meer bewust worden van je eetpatronen?
•    Het emotie-eten onder controle krijgen?
•    Een stimulans om dagelijks te bewegen, zodat je je energieker en sterker voelt?
•    Geleidelijk én blijvend gewicht verliezen, in plaats van snel afvallen en daarna weer aankomen met rente?

Hoe ziet jouw leven er uit over 5 jaar? 
Ben je dan fit, gezond, zonder diabetes en met een keurige bloeddruk? Koop je weer leuke kleren en ben je trots op jezelf? Is het gelukt om je werk te blijven doen? Sport of zwem je met je (klein)kinderen?

Serieus aan de slag
De aanpak van Emotie-eten de baas is geschikt voor mensen die serieus aan de slag willen om in een jaar blijvend af te vallen, gezonder en fitter te worden en om definitief het emotie-eten en jo-jo-en onder controle te krijgen.

Intensieve begeleiding
Je wordt drie maanden intensief begeleid. Begeleiding vindt plaats in mijn praktijk in Deurne.

Op basis van welke adviezen begeleid ik je?
In mijn advisering ga ik uit van ‘normaal gezond eten’.  Als je blijvend gewicht wilt verliezen, is het nodig om dagelijks gezonder en zo volwaardig mogelijk te eten én meer te bewegen. Lijkt logisch, maar is voor veel mensen in de praktijk lastig genoeg! Het eten van drie voedzame maaltijden per dag en eventueel drie keer iets gezonds tussendoor is lang vol te houden en voorkomt eetbuien. Hierdoor vallen mensen met overgewicht af zonder streng te lijnen.
In geval van emotie-eten kunnen we samen de oorzaken van je overgewicht en het jo-jo-en onderzoeken. We werken dan met korte oefeningen waarmee je ervaart welke eetpatronen jij hebt, wat je zelfbeeld is en wat je redenen zijn om te veel te eten. Lichaamsoefeningen en mindfulness helpen om te voelen of je eet omdat je ‘maaghonger’ hebt of omdat je je alleen, leeg of verdrietig voelt.
 
Vergoeding? 
De begeleiding kan in veel gevallen (deels) vergoed worden vanuit de (aanvullende) verzekering, afhankelijk van je verzekering en de polisvoorwaarden.
 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.