T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Kosten PowerSlim

Je wilt natuurlijk graag weten wat je investering is om eindelijk dat slanke lichaam te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50 – € 3,00. Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer je € 12,50  – € 15,00 per dag in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Ik begeleid je nog een jaar of langer als je dat wilt, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt en je niet terug aankomt.

PowerSlim starterspakket
Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 dagen, een eetschema voor 8 dagen, vitaminen en mineralen voor 30 dagen, een kookboek met nog eens 14 weekmenu’s en een maatbeker. Het starterspakket kost € 159,00.

De kosten zijn natuurlijk belangrijk en inderdaad: substantieel. Maar het resultaat dat je met PowerSlim gaat bereiken is werkelijk prachtig. PowerSlim is vooral gericht op verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je slankt er dus heel mooi mee af. Al mijn cliënten (mannen en vrouwen) krijgen een platte maag en buik, vrouwen een mooie taille.

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.