T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

PowerSlim afslankprogramma

Resultaatgericht naar een blijvend gezond gewicht?
Wil je concreet aan de slag met een gezondere leefstijl? Volop energie hebben voor je dagelijkse activiteiten? Echte resultaten behalen aan de hand van een praktisch programma? En gewoon met je gezin mee kunnen eten of genieten van een etentje buiten de deur? Dan is PowerSlim wellicht de oplossing voor je. En ik help je daar graag bij. Mijn naam is Steffie Keukens, diëtist en PowerSlim coach. 

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een afslankconcept waarmee u niet alleen het door u gewenste gewicht verliest, maar ook blijvend verandering in uw leefstijl bereikt. Geen jojo-effect, maar blijvend resultaat. Niet minder eten, maar anders leren eten. Smakelijk, gezond en gevarieerd. Met behulp van een breed assortiment aan uitgebalanceerde, eiwitrijke en koolhydraatarme producten, die in een handomdraai op tafel staan. 

Het concept bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Tijdens de eerste fase heb je wekelijkse consulten, daarbij krijg je van mij handvatten om jouw persoonlijke doelen te behalen. En ook na het bereiken van dit streefgewicht blijf je onder mijn begeleiding, zodat je ook je behaalde resultaat blijft behouden.

Voordelen

  • Een behandelplan afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  • Lekkere producten
  • Verantwoord voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
  • Behoud van je spiermassa

Wil je ook afvallen met PowerSlim? 
Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hieraan zijn voor jou geen kosten verbonden. Je kan een afspraak maken door te bellen: 0628898024 of door hier je gegevens achter te laten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.