T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

EMB bloedtest - meten is weten

Heb jij altijd al een bloedonderzoek willen doen om te kijken of je een te kort hebt aan vitamines of mineralen? Of heb je last van vermoeidheid, huidklachten, darmproblemen, heb je moeite met afvallen, hormonale problemen of wil je gewoon kijken hoe het zit met jouw algehele gezondheid?

 

Ik bied in mijn praktijk een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) aan om verschillende tekorten, verstoringen en blokkades in het lichaam te ontdekken.

 

Wat is de EMB bloedtest?
Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elk afgelegen uithoek van ons lichaam, van onze teennagels tot onze haarwortels. Het bloed is niet alleen een transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van ons afweersysteem.

 

Wat heeft jouw lichaam jou te vertellen?
Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort, schildklierafwijkingen, auto-immuunziekten en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan veel meer informatie gehaald worden. Met een paar druppels bloed uit je vinger krijg je uitgebreide informatie over de condities van je lichaam. Zo kunnen er signalen naar voren komen van eventuele vitamine- en mineralentekort, voedselgevoeligheid of er parasieten, schimmels en/of bacteriën in je darm bevinden. Daarnaast wordt ook gemeten of er sprake is van toxische belasting, een hormonale disbalans of je stresswaarden te hoog zijn en nog veel meer.

 

Zo werkt het:
 

STAP 1: BLOEDAFNAME IN MIJN PRAKTIJK IN DEURNE 
Je maakt een afspraak voor een EMB-afname in Deurne, dat kan via dit formulier. Als je een nieuwe client bent ontvang je per email een intakeformulier zodat ik ook bekend ben met je gezondheid(sklachten). Je komt voor de test naar de praktijk in Deurne. Er wordt door middel van een vingerprik capillair bloed afgenomen. De afname duurt ongeveer 15 minuten. We bespreken kort je klachten en na de afname maken we gelijk een afspraak voor een consult (meestal na drie weken). Ik zorg er uiteraard voor dat de test naar het lab wordt gestuurd.
 

Het afnemen van een EMB bloedtest gaat heel eenvoudig in zijn werk. Met een hele kleine prikpen neem ik wat druppels bloed af uit je vinger. De afname is binnen korte tijd gedaan en vrijwel pijnloos.
Vervolgens stuur ik het bloed op naar het laboratorium (praktijk Wiersma) waar ik mee samenwerk. Een deskundig team van het laboratoriun analyseert je bloed en bekijkt de resultaten.

 

STAP 2: DE UITSLAG BESPREKEN TIJDENS HET CONSULT 
De uitslag ontvang ik ongeveer 14 dagen na de afname. We bespreken de uitslag en je intakeformulier tijdens het consult van 60 minuten. Samen bespreken we je uitslag en wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren. Er wordt hierbij altijd rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie en klinische achtergrond.

 

STAP 3: UITVOERING
Na het consult ontvang je digitaal een plan van aanpak en ga je thuis zelf aan de slag. In het plan staat van alles wat je kunt doen om je gezondheid te verbeteren en je krijgt van mij een suppletie advies. Naar eigen inzicht maken we nog een afspraak voor een vervolgconsult.

 

Wat zijn de kosten van een EMB test?

De kosten van een bloedtest zijn 109 euro. Hier zitten de kosten in van de afname, de test zelf, de verzendkosten en de onderzoekskosten van het laboratorium. De kosten van het consult van 60 minuten en het plan van aanpak dat je van mij krijgt zijn 90 euro voor nieuwe clienten (eerste consult) en 60 euro voor bestaande clienten (vervolgconsult).

 

Worden de kosten vergoed door de zorgverzekeraar?
De kosten van de test zelf worden niet vergoed door je verzekering. De consulten kunnen wel vergoed worden. Check hiervoor tarieven en vergoedingen of je consult gedeclareerd kan worden.

 

Heb je nog vragen? Schroom niet om met mij contact op te nemen.

 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.