T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Emotie eten

Uitgeteld lig je op de bank met maar één gedachte: ik moet zoet. Chocolade. Of een zak chips leeg te eten wanneer je boos bent? Of kies je voor wijn met blokjes kaas en toastjes wanneer je jezelf alleen voelt? Kun je niet stoppen met snaaien als je eenmaal de fout in bent gegaan? Heb je dan gedachten zoals "nu maakt het toch allemaal niets meer uit"? Is dit voor jou herkenbaar? Je bent niet de enige! Dit komt frequent voor, zo vaak dat ik heb besloten om mij hier in te specialiseren. 

Als emotie-eter heb je vaak al vele pogingen ondernomen om blijvend gewicht te verliezen en heb je ondervonden dat je keer op keer terugvalt in snaai- of eetbuien bij negatieve emoties, gedachten, stress of vermoeidheid.  Wil je nu blijvend gewicht verliezen en emotie-eten blijvend onder controle krijgen? Dan help ik je graag in dit proces. Het is tientallen mensen al gelukt!

Tijdens de begeleiding laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. Zodra je dit helder hebt voor jezelf kun je leren op een doelgerichte en praktische wijze het emotie-eten onder controle te krijgen.

Hoe zou het voor je zijn als je ook leert om te gaan met emotie-eten?
- Dat je leert wat de onderliggende gedachten en gevoelens zijn.
- En hoe je hier het beste mee kunt omgaan.
- Dat je leert wat je kunt doen als er weer een “regenbui” langskomt.

Voor wie?
Dit pakket is geschikt voor mensen die definitief afscheid willen nemen van het emotie- eten. Het is een intensief traject van 16 weken persoonlijke begeleiding en coaching op maat waar bij je gaat werken middels een 7-stappenplan. De consulten worden afgewisseld met e-mailcontact. Je krijgt weer controle en grip op je eetgedrag.

Voor meer informatie over dit pakket klik je hier.

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek dan praten we verder en kan ik je vertellen hoe ik je kan helpen.

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.