T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Emotie eten

Uitgeteld lig je op de bank met maar één gedachte: ik moet zoet. Chocolade. Nu!

Als emotie-eter heb je vaak al vele pogingen ondernomen om blijvend gewicht te verliezen en heb je ondervonden dat je keer op keer terugvalt in snaai- of eetbuien bij negatieve emoties, gedachten, stress of vermoeidheid.  Wil jij het emotie-eten blijvend onder controle krijgen? Dan help ik je graag in dit proces.

Tijdens de begeleiding laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet. Zodra je dit helder hebt voor jezelf kun je leren op een doelgerichte en praktische wijze het emotie-eten onder controle te krijgen.

Hoe zou het voor je zijn als je ook leert om te gaan met emotie-eten?
- Dat je leert wat de onderliggende gedachten en gevoelens zijn.
- En hoe je hier het beste mee kunt omgaan.
- Dat je leert wat je kunt doen als er weer een “regenbui” langskomt.

Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek dan praten we verder en kan ik je vertellen hoe ik je kan helpen.

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.