T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Kwaliteitsregistratie

Beschermde Titel 
De titel van ‘diëtist’ is wettelijk beschermd. Uitsluitend professionals die de 4-jarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek hebben gevolgd mogen deze titel gebruiken.
 
BodySize diëtistenpraktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD) en het Kwaliteitsregister Paramedici (nr. 19912910089). Het kwaliteitsregister stelt kwaliteitseisen aan onder andere het geven van consulten, de behandelwijze en het volgen van voldoende bij- en nascholingen.
Dit garandeert dat ik als diëtiste protocollair werk en op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied waardoor het kwaliteitsniveau wordt gehandhaafd. Iedere vijf jaar wordt dit opnieuw getoetst.

Klachten- en geschillenregeling
Uw zorgverlener doet er alles aan goede zorg te verlenen en alles zorgvuldig te organiseren. Mocht u als cliënt onverhoopt toch niet tevreden zijn, dan is het belangrijk dit te bespreken. Als dat geen oplossing biedt, kunt u een klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici, via de website. Het klachtenloket is ook per mail of telefonisch bereikbaar: 030 310 09 29 (maandag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur) of info@klachtenloketparamedici.nl
Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.