T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

PowerSlim: samen naar een goed balans

Geen jojo-effect, maar blijvend resultaat. Niet mínder eten, maar anders leren eten. Smakelijk, gezond en gevarieerd. Het PowerSlim programma is een praktische en doelgerichte methode om snel tot een gezondere leefstijl te komen, op basis van eiwitrijke en koolhydraatarme producten van hoge biologische kwaliteit.

 

Het programma bestaat uit 3 fases. In elke fase maak je kennis met nieuwe producten en recepten. En tijdens een wekelijks consult krijg je van mij handvatten om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ook na het afronden van de derde fase blijf ik je trouwens nog een jaar lang begeleiden. Alles om ervoor te zorgen dat je jouw gezonde leefstijl en nieuwe energie ook daadwerkelijk vasthoudt! 

 

Concrete resultaten. Elke week bespreken we de vooruitang die je hebt geboekt en richten we ons op je volgende doelen.

 

De top drie dingen die mijn clienten het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

  • Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, brood, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag volop te varieren met heerlijke maaltijden
  • Zes eetmomenten per dag
  • Mijn persoonlijke kennis als dietist en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.