T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Wat houdt het PowerSlim afslankprogramma in?

-    Wekelijks één op één coaching
-    Je maakt gebruik van maaltijd vervangende producten die op normale voedingsmiddelen lijken zoals crackers, brood, muesli en repen Er is een enorm aanbod van lekkere producten, je hoeft dus niet te shaken
-    5-7 keer per dag eet je een maaltijd of tussendoortje, zodat je geen honger hoeft te lijden.
-    ´s Avonds eet je vlees of vis en groenten, zodat je gewoon met je gezin mee kunt eten en zelfs gezellig mee uit eten kunt.
-    Als je op gewicht bent, blijf je nog minimaal een jaar onder mijn begeleiding om te zorgen dat je deze keer de kilo´s er ook echt afhoudt.
-    We geven handige tips over je (eet)gedrag, zodat je niet steeds in dezelfde valkuilen trapt.

Vrijblijvende kennismaking met PowerSlim

Zet de eerste stap naar een gezonde leefstijl. Meld u aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en behaal én behoud je streefgewicht onder mijn begeleiding.

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.