T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Wat kost de frisse zomerstart

Meestal starten we met een starterspakket om je wegwijs te maken met het programma. Dit bevat 46 verschillende PowerSlim producten.
Het pakket geeft je een goede kijk op het assortiment. Je kunt met dit pakket proeven wat je wel en niet lekker vindt. Het toegevoegde weekmenu zal je hierin wegwijs maken.

Tijdens de actieperiode ontvang je een gratis goodiebag met een zomermagazine vol met leuke tips, verhalen en recepten én een luxe lunchpot, van hoge kwaliteit t.w.v. €20.

Het pakket is voor 8 tot 10 dagen en bedraagt €159.

Daarna stellen we een weekmenu samen aan de hand van producten die jij het lekkerste vindt. Gemiddeld besteed je tijdens de strikte fase 12,5 tot 15 euro per dag.
Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 4 doosjes PowerSlim producten.

Deze actie is geldig tot 22 mei, meld je daarom snel aan.
 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.