T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Workshops

Workshop Emotie-eten de baas stap 1 t/m 7
Heb jij de neiging om chocolade te grijpen, als je je verdrietig of alleen voelt? Een zak chips als je boos bent? Kun je niet stoppen met snaaien als je eenmaal in de fout bent gegaan?
Weet dan dat je dit emotie-eten onder controle kunt krijgen. Honderden vrouwen is het al gelukt.

Doe mee aan de Inspiratiesessie Emotie-eten de baas. We behandelen hierin alle stappen van de Emotie-eten de baas aanpak. Je leert emotioneel eten te herkennen, en hier op een andere manier mee omgaan. Ook leer je niet-helpende patronen te herkennen en doorbreken, zodat eetbuien verminderen en je een normale relatie met eten krijgt. 

Investering
€ 75,00 per persoon per workshop. 

 

Workshop Stess de baas
Een drukke baan en een vol leven kan veel stress opleveren. Veel mensen hebben gebrek aan energie, slaapproblemen en gezondheidsklachten. Met soms zelfs een burn-out tot gevolg. Deze workshop is ontwikkeld met het doel om de cirkel van stress en vermoeidheid te doorbreken, door inzicht te krijgen op welke momenten je stress ervaart, gezonder te gaan eten en beter te ontspannen.

Investering
€ 18,00 per persoon per workshop. 

De eerstvolgende workshops:

Workshop Emotie-eten de Baas stap 1 t/m 7 Deurne
Zaterdag 16 februari 2019
Tijd: 13:00-16:00
Locatie: Goed | Deurne, heuvelstraat 16, 5751 HN Deurne

Workshop Stress de baas
Maandag 18 maart 2019
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: Goed | Deurne, heuvelstraat 16, 5751 HN Deurne

Workshop Emotie-eten de baas stap 1 t/m 7
Donderdag 9 mei 2019
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Locatie: Goed | Deurne, heuvelstraat 16, 5751 HN Deurne

Meld je aan via het contactformulier

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.