T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Workshop ‘Emotie-eten de baas’

Heb jij de neiging om chocolade te grijpen, als je je verdrietig of alleen voelt? Een zak chips als je boos bent? Kun je niet stoppen met snaaien als je eenmaal in de fout bent gegaan?Weet dan dat je dit emotie-eten onder controle kunt krijgen. Honderden vrouwen is het al gelukt.

Doe mee aan de workshop Emotie-eten de baas en ervaar waar je echt behoeft aan hebt als je je moe, verdrietig of boos voelt. Je leert hoe je om kunt gaan met deze gevoelens zonder te eten.

Investering
€ 18,00 per persoon per workshop. Let op: meld je je aan met z’n tweeën, dan is de 2e persoon gratis!

Workshops worden georganiseerd in Deurne. Daarnaast kan ik op verzoek een workshop organiseren. De workshops zijn op elke locatie uit te voeren. Leuk als je iets moet organiseren voor bijvoorbeeld een groep vriendinnen of collega’s.

De eerstvolgende workshops:

Workshop ‘Emotie-eten de Baas’ Deurne
Donderdag 8 november
Tijd: 19:30-21:00
Locatie: Goed | Deurne, heuvelstraat 16, 5751 HN Deurne

Donderdag 8 november 2018
Tijd: 19.30-21.00 uur
Locatie: Goed | Deurne, heuvelstraat 16, 5751 HN Deurne

Meld je aan via het contactformulier

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.