T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Wie ben ik?

Mijn naam is Steffie Keukens en ik ben diëtiste. Ik ben gefascineerd door alles van met voeding en een gezonde levensstijl te maken heeft.  Ik begeleid dan ook met veel passie cliënten naar een gezondere leefstijl en hun streefgewicht!

Het afslankprogramma van PowerSlim kun je eenvoudig in je dagelijkse routine inpassen en op een razendsnelle manier kun je een voedzame, gezonde maaltijd op tafel zet. Zo blijf je genieten van die mooie momenten aan tafel.

“Afvallen kan iedereen maar daarna begint het pas echt”.  

Juist door  intensieve begeleiding doe ik er alles aan dat het gewicht stabiel blijft.  Iedereen die het PowerSlim afslankprogramma bij Body-Size heeft gevolgd krijgt een jaar lang gratis na begeleiding.


Afslanken met PowerSlim

Je gaat met PowerSlim niet minder eten, maar anders eten. Met intensieve, persoonlijke begeleiding van mij, Steffie, behaal je je streefgewicht en behoud je dit ook! Doordat de producten van PowerSlim zijn verrijkt met hoogwaardige eiwitten, behoud je je spiermassa en is het gewicht dat je kwijtraakt ook echt vet en geen spier. 

 

Het afslankprogramma van PowerSlim bestaat uit 3 fases 

Fase1: Afvallen!
In deze fase ga je actief aan de slag om je gewicht te verliezen. Je eet vijf of zes keer op een dag en gebruikt daarbij met name PowerSlim producten.
&/PowerSlim-info#39;s Avonds eet je verse groentes en een portie vlees, eventueel in combinatie met een product van PowerSlim. Totdat je bijna op je streefgewicht zit, blijf je in deze fase.

Fase 2: Overgangsfase
In deze fase bereik je jouw gewenste streefgewicht. Je gaat steeds minder PowerSlim producten gebruiken en steeds meer &/PowerSlim-info#39;gewone&/PowerSlim-info#39; producten. Zo leer je stapsgewijs wat een gezond eetpatroon is. 

 Fase 3: Stabiliseren en gewichtsbehoud
Je zit nu op je streefgewicht. Je eet alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim en voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten. Je krijgt nog een jaar lang gratis na begeleiding.

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.