Ben jij er klaar voor om te gaan werken aan een nieuwe leefstijl?

Start met het programma van PS. Food & lifestyle.

Vraag dan meteen in mijn agenda een intakegesprek aan. Het intakegesprek is vrijblijvend en gratis. Indien je besluit om te starten met het programma geef ik je meteen alle informatie zodat je de volgende dag meteen goed van start kunt gaan.
De afspraak is pas definitief als je van mij een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Weet je nog niet of het programma geschikt voor je is of heb je er nog vragen over, stuur mij dan eerst een email op steffie@body-size.nl of stel je vraag via dit contactformulier.


Loop je al een lange tijd rond met gezondheidsklachten?
Heb je last van hormonale schommelingen, een opgeblazen buik of allerlei andere vage klachten?
Ik wil graag met jou aan de slag met deze klachten echt aan te pakken.
Samen gaan we op zoek naar een gezondere leefstijl die werkt voor jóu: zodat ook jouw lichaam weer in balans komt en klachten verminderen of weggaan. Want zie jouw klachten als een signaal van je lichaam dat er iets niet goed verloopt. Luister naar je klachten. Want je lichaam probeert jou te vertellen dat er iets niet lekker loopt.

Kies dan via mijn online agenda voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Een kennismakingssessie is altijd gratis en vrijblijvend. We kijken of er een wederzijdse klik is en wat ik voor jou kan beteken. Ik kan je advies geven of mijn begeleiding bij jouw persoonlijke situatie past en of ik de juiste persoon voor je ben om je doelen te bereiken.
 

 

In verband met zwangerschapsverlof van Steffie is het niet mogelijk om een afspraak in te plannen voor voedingsadvies. Consulten met PS. Food & Lifestyle blijven wel mogelijk.

Geopend voor consulten op afspraak
Vanaf 01-05-2024


Dinsdag
09.00 - 12.00 uur

Woensdag
09.00 - 12.00 uur

Donderdag
09.00 - 12.00 uur