Samen naar een gezond resultaat
 • Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd?
 • Baal je elke keer weer van je gewicht. En vraag je het jezelf af waarom je het toch weer zo ver hebt laten komen.
 • Zit je al een lange tijd niet meer lekker in je vel?
 • Is het voor jou niet meer duidelijk hoe je een gezond streefgewicht bereikt?

Dan heb ik voor jou de oplossing.

Ik ben Steffie Keukens, orthomoleculair diëtist en PS. Food & lifestyle coach. Ik heb in de afgelopen jaren al meer dan 400 cliënten begeleid naar een gezond gewicht met het programma van PS. Niet alleen ik als diëtist ben helemaal fan van het programma, maar dat zijn mijn cliënten ook. "Ik had nooit gedacht dat ik nog zou afvallen", "Het voelt niet als een dieet", "Dit programma had ik zo veel jaren geleden al moeten volgen", "Het is mij eindelijk gelukt", "Afvallen was nog nooit zo makkelijk". Dit zijn allemaal uitspraken die ik vaak in mijn diëtistenpraktijk in Deurne hoor. Dit kan binnekort ook jouw uitspraak zijn.

 

‘Gezond afvallen hoeft niet moeilijk te zijn, je moet alleen weten hoe’

blaadje

Stel je eens voor dat

 • Je nu eindelijk wel afvalt en je jouw gewenste streefgewicht behaald
 • Je weer volop energie hebt voor je dagelijkse activiteiten
 • Je weer blij bent met je eigen lichaam
 • Je weer grip krijgt op een gezonde levensstijl

Dat is allemaal mogelijk dankzij het programma van PS. Food en Lifestyle en mijn persoonlijke begeleiding.

Lekker én gezond eten
Ik leer jou de balans te vinden tussen lekker én gezond eten. Een eetpatroon dat eenvoudig past in je dagelijks leven waardoor je het makkelijk kunt volhouden.

Persoonlijke coach
Ik begrijp dat het aanpassen van je eetpatroon pittig kan zijn. Ik stel een persoonlijk plan op en motiveert je bij moeilijke momenten, maar ben er ook voor je om successen te vieren

Wat eet je dan precies?
Gedurende het programma ga je niet minder eten, maar anders: minder koolhydraten en meer eiwitten. 

Met ongeveer zes eetmomenten per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Je combineert PS. food & lifestyle producten met groenten, vlees en vis. Ik leer jou om te genieten op een verantwoorde manier!

Samen met PS. Food & Lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl.

 

Voordelen PS. Food & Lifestyle

 • Een persoonlijk stappenplan
 • Wekelijkse coaching
 • Koolhydraatarme en eiwitrijke producten
 • Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
 • Geen jojo effect

Het PS. food & lifestyle programma volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen het gewenste gewicht, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.
Elke week bespreken we uitgebreid de vooruitgang en doorloop je simpel en doeltreffend de fases van het programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt.

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Maar gemiddeld zijn er 6 eetmomenten per dag, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groenten, vlees/vis/vegetarisch.
Je gaat niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. Afslanken hoeft dus geen straf te zijn. De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Mijn aanpak

We beginnen met een uitgebreide intake. In dit vrijblijvende gesprek leren wij elkaar kennen en bespreken we jouw wensen en doelen. Zodra je begint met het programma, start je met het PS. food & lifestyle starterspakket. Dit is een allesomvattend pakket voor de eerste week. Je kunt denken aan producten, een kookboek en allerlei brochures die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Wekelijks zien wij elkaar op consult en neem jij de producten mee naar huis die je lekker vindt. Tijdens deze wekelijkse consulten evalueren wij de opgestelde doelen en word je gewogen met een weegschaal die je lichaamssamenstelling meet.

Het gemiddelde gewichtsverlies in de eerste fase is zo’n 1 – 2 kilo per week. Afhankelijk van je geslacht, leeftijd, lengte en bijvoorbeeld dieetverleden en medicatie. Samen kijken we naar de positieve veranderingen die je al hebt gemaakt. Daarnaast worden eventuele struikelblokken besproken en hoe je deze kunt oplossen.

Wat is de investering?
De kosten van het PS. food & lifestyle programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PS starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een kookboek voor fase 1 en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. PS. kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 100,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Je valt met PS gemiddeld 1 kg per week af. 

In de volgende fases bouw je de PS producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt.

Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Veelgestelde vragen 
(Klik op de vraag om het antwoord te lezen).

Nee, zeker niet. PS heeft een groot assortiment van zo'n 140 producten. Zo zit er voor ieder wat wils tussen! Denk bijvoorbeeld aan een croissantje, toast, granola, noodles, diverse repen, en aantal heerlijke snacks zoals de melkchocolade chunk, het frambozencakeje of paprikachips.
Naast de producten van PS mag je nog groente, vlees en vis eten.
Nee. Tijdens het PS programma eet je ongeveer om de 2,5 uur en heb je zes eetmomenten op een dag. Doordat je veel eiwitten binnen krijgt ben je lang verzadigd en houd je het makkelijk vol tot je volgende eetmoment.
Tevens raak je door minder koolhydraten te eten in ketose (vetverbranding). Doordat je niet veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, zijn er minder schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Hierdoor neemt je hongergevoel en trek in zoetigheid ook af.
Dat kan, maar hoeft zeker niet. Ik vind het belangrijk dat je normaal kunt blijven eten. Zo kun je bijvoorbeeld 's avonds kiezen voor vlees of vis met groenten en hier voor de rest van het gezin eventueel nog een koolhydraatbron bij serveren, zoals rijst of pasta. Je kunt ook de koolhydraten vervangen door een PS product. Bijvoorbeeld de wrap, aardappelpuree, penne of sojarijst van PS.
Dit is afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Je betaalt ongeveer €90 per week aan PS producten. Dit is inclusief mijn persoonlijke begeleiding. Het grootste deel van de producten die je koopt vervangen de producten die je normaal gesproken in de supermarkt koopt.
Dat is nou precies niet de bedoeling! Ik vind het heel belangrijk dat ik jou een gezond en gevarieerd eetpatroon aan leer. Doordat je in de eerste fase zes keer op een dag de PS producten neemt krijg je voldoende eiwitten binnen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam geen spieren gaat verbranden en dat je metabolisme hoog blijft.
Ook nadat je gestopt bent met het PS programma is het van belang dat je gezond, koolhydraatarm en eiwitrijk blijft eten. Het is immers zonde als je weer terugvalt in oude gewoontes. Om die reden blijf ik je nog een jaar lang coachen na het behalen van je doel!
Een maandelijkse "controle" of je nog op de goede weg zit, om je vragen en moeilijkheden te bespreken en misschien wel wat extra motivatie te krijgen. Je kunt het!
Tijdens het volgen van het PS programma zal het regelmatig voorkomen dat je een etentje buiten de deur, zakelijke lunch, verjaardag of welke gelegenheid dan ook hebt. Ik help je daarmee. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we welke uitdagingen je de komende week hebt. Tijdens het PS programma zijn er genoeg mogelijkheden om hiermee om te gaan. En nee, je krijgt van mij niet alleen de tip om een glas water en een bakje rauwkost te bestellen ;-) Tijdens mijn consulten leer je hoe je lekker kan genieten van eten zonder hier een schuldgevoel aan over te houden. Stel je moment om te starten met PS. food & lifestyle dan ook niet uit.
 

Lees hier nog meer veelgestelde vragen.

Ben jij er klaar voor om te gaan werken aan een nieuwe leefstijl samen met mij en PS. Food & Lifestyle?
Wil je meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in plannen? Kies dan hier in mijn agenda voor een dag en tijdstip waarop het jou uitkomt.

Heb je misschien nog twijfels? Of wil je graag nog meer informatie ontvangen? Stuur me dan een berichtje dan kan ik je vertellen wat de mogelijkheden zijn en daarin jouw persoonlijke situatie meenemen.

Zit jij binnenkort tegenover mij?

  Neem contact op