Wil jij weer lekker in je vel zitten?
 • Wil jij graag afvallen en heb je alles al geprobeerd?
 • Baal je elke keer weer van je gewicht. En vraag je het jezelf af waarom je het toch weer zo ver hebt laten komen.
 • Zit je al een lange tijd niet meer lekker in je vel?
 • Is het voor jou niet meer duidelijk hoe je een gezond streefgewicht bereikt?

Dan heb ik voor jou de oplossing.

‘Gezond afvallen hoeft niet moeilijk te zijn, je moet alleen weten hoe’

blaadje

Stel je eens voor dat

 • Je nu eindelijk wel afvalt en je jouw gewenste streefgewicht behaald
 • Je weer volop energie hebt voor je dagelijkse activiteiten
 • Je weer blij bent met je eigen lichaam
 • Je weer grip krijgt op een gezonde levensstijl

Ik ga jou hiermee als PS. food & lifestyle diëtist helpen!

Samen met PS. Food & Lifestyle zorg ik ervoor dat jij weer grip krijgt op een gezonde levensstijl.

PS. Food & Lifestyle is een afslankprogramma dat je volgt met behulp van mijn persoonlijke begeleiding. Je verliest hiermee niet alleen de ongewenste kilo's, maar bereikt ook blijvende verandering in jouw levensstijl.

Het programma bestaat uit drie fases, die je onder mijn begeleiding doorloopt. Met ongeveer zes maaltijden per dag eet je uitgebalanceerd, gevarieerd én lekker. Denk hierbij aan de combinatie van PS producten, verse groenten, vlees, vis en eieren. Je gaat vooral ánders eten in plaats van minder. Het is hierdoor makkelijk vol te houden. Omdat je om de 2,5 uur eiwitrijk (en koolhydraatarm) eet verlies je alleen vet en geen spieren. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat gezond eten precies inhoudt en geef ik je handige tips. Na het bereiken van jouw streefgewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn persoonlijke begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Voordelen PS. Food & Lifestyle

 • Een persoonlijk stappenplan
 • Persoonlijke begeleiding
 • Lekkere én verantwoorde producten
 • Een gezond eetpatroon dat je kunt volhouden
 • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten
 • Behoud van je spiermassa
 • Geen jojo effect

Wat is de investering?
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Besluit je om te starten met het programma, dan start je met het PS starterspakket. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met in elk doosje 6 producten, een kookboek voor fase 1 en de benodigdheden die jou tijdens de eerste week op weg helpen.

Na het starterspakket neem je wekelijks losse doosjes met producten mee die je lekker vindt. PS. kost in de eerste, strikte fase ongeveer € 90,- per week. De wekelijkse begeleiding en weegmomenten zijn hierbij inbegrepen. Ook is dit bedrag grotendeels ter vervanging van je normale boodschappen. Je blijft in de eerste fase totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies bereikt hebt. Je valt met PS gemiddeld 1 kg per week af. 

In de volgende fases bouw je de PS producten af en eet je weer meer ‘normale’ producten. In deze fases leer je hoe je gezond moet eten om je bereikte gewicht ook op de lange termijn vast te kunnen houden. De persoonlijke begeleiding gaat ook door nadat jij je streefgewicht bereikt hebt.

Dit is natuurlijk een indicatie. Als je wilt weten hoe een afslanktraject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Veelgestelde vragen 
(Klik op de vraag om het antwoord te lezen).

Nee, zeker niet. PS heeft een groot assortiment van zo'n 140 producten. Zo zit er voor ieder wat wils tussen! Denk bijvoorbeeld aan een croissantje, toast, granola, noodles, diverse repen, en aantal heerlijke snacks zoals de melkchocolade chunk, het frambozencakeje of paprikachips.
Naast de producten van PS mag je nog groente, vlees en vis eten.
Nee. Tijdens het PS programma eet je ongeveer om de 2,5 uur en heb je zes eetmomenten op een dag. Doordat je veel eiwitten binnen krijgt ben je lang verzadigd en houd je het makkelijk vol tot je volgende eetmoment.
Tevens raak je door minder koolhydraten te eten in ketose (vetverbranding). Doordat je niet veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, zijn er minder schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Hierdoor neemt je hongergevoel en trek in zoetigheid ook af.
Dat kan, maar hoeft zeker niet. Ik vind het belangrijk dat je normaal kunt blijven eten. Zo kun je bijvoorbeeld 's avonds kiezen voor vlees of vis met groenten en hier voor de rest van het gezin eventueel nog een koolhydraatbron bij serveren, zoals rijst of pasta. Je kunt ook de koolhydraten vervangen door een PS product. Bijvoorbeeld de wrap, aardappelpuree, penne of sojarijst van PS.
Dit is afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Je betaalt ongeveer €90 per week aan PS producten. Dit is inclusief mijn persoonlijke begeleiding. Het grootste deel van de producten die je koopt vervangen de producten die je normaal gesproken in de supermarkt koopt.
Dat is nou precies niet de bedoeling! Ik vind het heel belangrijk dat ik jou een gezond en gevarieerd eetpatroon aan leer. Doordat je in de eerste fase zes keer op een dag de PS producten neemt krijg je voldoende eiwitten binnen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam geen spieren gaat verbranden en dat je metabolisme hoog blijft.
Ook nadat je gestopt bent met het PS programma is het van belang dat je gezond, koolhydraatarm en eiwitrijk blijft eten. Het is immers zonde als je weer terugvalt in oude gewoontes. Om die reden blijf ik je nog een jaar lang coachen na het behalen van je doel!
Een maandelijkse "controle" of je nog op de goede weg zit, om je vragen en moeilijkheden te bespreken en misschien wel wat extra motivatie te krijgen. Je kunt het!
Tijdens het volgen van het PS programma zal het regelmatig voorkomen dat je een etentje buiten de deur, zakelijke lunch, verjaardag of welke gelegenheid dan ook hebt. Ik help je daarmee. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we welke uitdagingen je de komende week hebt. Tijdens het PS programma zijn er genoeg mogelijkheden om hiermee om te gaan. En nee, je krijgt van mij niet alleen de tip om een glas water en een bakje rauwkost te bestellen ;-) Tijdens mijn consulten leer je hoe je lekker kan genieten van eten zonder hier een schuldgevoel aan over te houden. Stel je moment om te starten met PS. food & lifestyle dan ook niet uit.
 

Lees hier nog meer veelgestelde vragen.

Ben jij er klaar voor om te gaan werken aan een nieuwe leefstijl samen met mij en PS. Food & Lifestyle?
Wil je meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in plannen? Kies dan hier in mijn agenda voor een dag en tijdstip waarop het jou uitkomt.

Heb je misschien nog twijfels? Of wil je graag nog meer informatie ontvangen? Stuur me dan een berichtje dan kan ik je vertellen wat de mogelijkheden zijn en daarin jouw persoonlijke situatie meenemen.

Zit jij binnenkort tegenover mij?

  Neem contact op