Reviews

Anne

Steffie is een hele fijne diëtist. Lees, de fijnste in de omgeving!
Behalve een goed voedingsadvies, is Steffie ook heel motiverend, empatisch en meedenkend. Gaat het even niet goed? Schaam je vooral niet, vanaf hier gaan we dan weer verder.
Ik kom al een hele tijd bij Steffie en ben er nog nooit met tegenzin heen gegaan!

Janne

Met Steffie in contact gekomen, omdat ik een betere relatie met eten wilde en wilde afvallen. Veel afgevallen met repen en andere producten, maar lastig om dat met het ‘gewone’ eten weer in balans te brengen. Steffie geeft tips, denkt mee, oordeelt niet, geeft inzicht in wat ik kan eten obv mijn eigen voorkeuren. Ik hoefde dus niet ineens iets aparts of anders te eten. Mocht ik tussen de afspraken vragen hebben dan kon ik ook contact opnemen. Blij dat ik begeleiding heb van Steffie!

Tamara uit Vlierden

Eindelijk voel ik me fit en heb ik meer zelfvertrouwen!
Wat ik erg fijn vind aan het programma is dat je in de begin fase gewoon de recepten kan volgen. Dit heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat gezond is en wat je beter kunt laten staan. Mijn favoriete recept heb ik gevonden in de lasagne van Powerslim en zelfs mijn partner vind het lekker. Ook heb ik samen met Steffie gekeken naar wat er bij mijn levensstijl past. In moeilijke situaties werd ik positief begeleiden waardoor ik door kon gaan. Nog steeds heb ik veel profijt van alles wat ik tot nu toe heb geleerd over voeding en wat er nog komen gaat.  
Waarom ik andere Powerslim zou aanraden?? Het is makkelijk en je word goed begeleid, je valt af zonder een honger gevoel. Ook kun je altijd terecht bij Steffie om vragen te stellen waardoor je het niet alleen hoef te doen.

Anne uit Gemert

Ik was al eens eerder met het PowerSlim programma, bij een andere coach, 10 kg afgevallen. Ik was super tevreden over het programma, alleen had ik niet zo'n klik met mijn andere coach. Via een vriendin hoorde ik dat ze bij Steffie in Deurne het programma volgde en ze erg tevreden was. Ik wilde ook graag weer een paar kilo kwijt, dus belde ik Steffie.

Inmiddels ben ik weer 7 kg kwijt, 2 kilo meer dan de vorige keer. Ik ben al een half jaar stabiel in mijn gewicht. Ik heb van Steffie vooral geleerd hoe ik ervoor kan zorgen dat als ik weer iets aankom hoe het er dan weer vanaf gaat. Ik eet nog steeds een tussendoortje van PowerSlim per dag omdat ze zo lekker zijn.

Steffie en het PowerSlim programma raad ik zeker aan! 
 

Carolien uit Someren

Ik zat al een tijdje niet meer zo lekker in mijn vel. Ik baalde van mijn overgewicht, maar het lukte mij niet om af te vallen. In januari zag ik de reclame van PowerSlim op de tv, zo ben ik bij Steffie op haar website terecht gekomen. Ik las veel enthousiaste verhalen van andere vrouwen. Ik dacht dat het te mooi was om waard te zijn, maar iets in mij triggerde toch om contact op te nemen met Steffie. Daar ben ik nog iedere dag heel blij mee!

Ik viel in een rap tempo 10 kg af. De kleding die achterin de kast lag omdat het niet meer pasten, pas ik inmiddels weer. Daar ben ik zo blij mee. Ik heb weer super veel energie.
Tijdens het afvallen heb ik totaal geen honger ervaren, de producten waren erg lekker. Iedere week werd ik goed begeleid door Steffie. Maandelijks kom ik nog langs voor een praatje, wegen en het doorbespreken van mijn huidige voedingspatroon. Ik eet nu weer gewone producten uit de supermarkt. Ik eet alleen door de weeks nog de tussendoortjes van PowerSlim omdat ze zo lekker zijn en goed vullen.

Nu een half jaar later ben ik nog steeds op gewicht. Ik heb geleerd wat een gezond voedingspatroon is en wanneer ik wel uitzonderingen kan maken. Doordat ik nu weer lekkerder in mijn vel zit heb ik het sporten ook weer opgepakt. Ik kan iedereen PowerSlim en Steffie aanraden. 

Samantha uit Deurne

Mijn doel was vooral om mezelf weer goed te voelen. Dit heb ik zeker bereikt!

Door Powerslim ben ik me fitter en zelfverzekerder gaan voelen. Winkelen kan weer zonder dat ik me ergens voor schaam, en zo zijn er nog veel meer dingen die ik nu makkelijker en leuker vind om te doen.

Het fijne aan PowerSlim vind ik dat het duidelijk is wat je kan en mag eten. Ook als het een keer niet helemaal gaat zoals je wil is het makkelijk te herpakken. Geen honger gevoel en veel keus uit producten. Het boek vol met recepten die snel en makkelijk te maken zijn heb ik heel veel aangehad. 

Door samen met Steffie te kijken wat voor mij persoonlijk de beste en makkelijkste manier is om deze nieuwe ‘’levenstijl’’ toe te passen heb ik dit proces als makkelijk ervaren. De begeleiding met Steffie vond ik heel fijn! Het is ook een stok achter de deur.

Wat ik heb geleerd met Powerslim is keuzes maken en goed naar mijn lichaam te luisteren hoe ik me voel. Ik ben helemaal anders gaan eten en pas dit nog steeds toe.
Ik zou dit zeker andere mensen aanraden om te doen omdat ik me hier veel fitter ben gaan voelen en veel bewuster ben geworden van hoe belangrijk het is dat je goed voor je lichaam zorgt. Dit gun ik een ander ook! 

Lieke uit Asten

Ik volgde Steffie al een lange periode op Facebook. Net na de eerste lockdown besloot ik dat het echt tijd was om iets aan mijn overgewicht te doen. Ik zat al een lange tijd niet lekker in mijn vel, dat kwam onder andere doordat ik na de bevalling van mijn dochter niet meer in mijn oude kleding paste.

Tijdens de wekelijkse coaching van Steffie spraken we niet alleen maar over mijn overgewicht, Steffie nam mijn hele leefstijl onder de loep. Beweging, stress, slaap en ontspanning. Ik begon echt beter voor mijzelf te zorgen! Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik na de zomer van 2020 12 kilo kg lichter was.

Tijdens de tweede lockdown heeft Steffie mij super goed gecoacht om ervoor te zorgen dat ik mijzelf ook echt op nummer 1 bleef zetten. Want ik heb snel de neiging om eerst van een ander te zorgen en dan pas voor mijzelf. Dan schiet gezond eten & bewegen erbij in.

Nu een jaar later ben ik nog steeds op mijn gewicht. Ik ben zelfs nog 3 kg afgevallen. Ik zit super lekker in mijn vel. Ik kom nu nog regelmatig bij Steffie als stok achter de deur. En ook om de tussendoortjes van PowerSlim mee te nemen. Die zijn namelijk super lekker! Ik kan het iedereen aanraden.

Esther uit Vlierden

Ik ben in januari 2020 begonnen met PowerSlim. Ik had nog nooit een dieet gevolgd of zelfs maar opgelet met eten. Maar na een bepaalde leeftijd werd ik toch steeds zwaarder.   

 Ik zat niet meer lekker in mijn vel. Het ergste was mijn buik. Ik ging steeds meer wijde kleding dragen om dit te verhullen. Een vriendin van mij, uit het noorden van Nederland, is 25 kilo afgevallen met PowerSlim. Door haar ben ik op zoek gegaan naar een coach bij mij in de buurt. Nog wel een beetje sceptisch omdat ik bang was dat ik heel veel lekkere hapjes zou moeten missen. 

Ik weet nog dat ik Steffie op een zondag een mail stuurde om de afspraak te maken en ze reageerde meteen! En dat op een zondag! Afspraak was snel gemaakt, ik kon een paar dagen later al bij haar terecht. Tijdens het intake gesprek was ik meteen om. Dit past bij mij, dacht ik al meteen. De kilo`s die ik wilde afvallen waren haalbaar. In januari begonnen en zo rond mei zat ik op mijn gewicht. Ik zit nog steeds op mijn ideale gewicht. Zonder moeite en heel belangrijk zonder honger. Ik voel me veel fitter en heb nu weer een mooie buik zodat ik  weer strakkere kleding aan kan.

Ook eet en drink ik alles wat ik lekker vind. Ik weet nu waar ik bij voeding op moet letten. Ik heb geleerd hoe ik een etiket moet lezen en pas dit nog steeds toe. 

Wat ik erg prettig vind aan PowerSlim is dat je anders leert eten waardoor je geen jojo effect krijgt. Er zijn ontzettend veel lekkere koolhydraat arme recepten. Mijn favoriete van PowerSlim is het lijnzaadbrood, de reep milk chocolate chunk. Als avondeten de witte vis met venkel maar de ook de romige kip-broccoli schotel. 

Wat ik ook erg prettig vindt is de persoonlijke begeleiding van Steffie. Dit is echt de bekende stok achter de deur. Ze is altijd even enthousiast, denkt mee en geeft hele goede tips. 

Door mijn enthousiasme zijn twee vriendinnen ook gestart met PowerSlim. Afvallen is niet moeilijk. Sta er zelf achter en met een coach als Steffie word je vanzelf enthousiast.

Loes uit Asten-Heusden

Na 3 zwangerschappen kwam ik moeilijk van de "zwangerschapskilo's" af. Er was veel meer aangekomen dan "normaal" en dat ging er dus ook niet vanzelf af. Ik zat helemaal niet lekker in mijn vel en heb op verschillende manieren geprobeerd om zelf van die kilo's af te komen maar dat lukte me niet. De drempel om hulp te zoeken vond ik best hoog, ik zei een aantal jaar geleden nog tegen mijn moeder; dat zou ik nou nooit doen, zo’n dieet met shakes.

Omdat ik me steeds slechter ging voelen en ontzettend baalde van mezelf als ik me dan terug zag op foto's (waar ik al zo min mogelijk op probeerde te staan😉). Heb ik de knoop doorgehakt en contact gezocht via internet. Al snel kon ik terecht voor een intake. Ik vond het spannend, niet leuk om geconfronteerd te worden met de feiten over mijn gewicht en levens/voedingsstijl, ik at te weinig... te veel van het slechte en veel te weinig van het goede.

Ik weet nog dat ik vroeg of ze een schatting kon geven over het verloop, ongeveer een kilo in de week. In gedachten was ik aan het rekenen, het was half mei "dat zou betekenen dat ik deze zomer al 10 kilo kwijt ben". Na veel informatie en uitleg, een grote doos met PS producten voor een week en een boodschappenlijstje vertrok ik naar huis. Onzeker was ik nog steeds maar de knop moest om! In de eerste week kun je uit het starterpakket alles proberen, er zit een weekmenu bij wat handvaten geeft dat was erg fijn!  

Met 3 kleine kinderen en een man, kookte ik een maaltijd voor hen en daarnaast voor mezelf wat anders. Het kookboek heeft me geholpen, er staan makkelijke, overzichtelijke en snelle maaltijden in die ook nog eens verrassend lekker zijn. 

De kilo's verdwenen gestaag en ik genoot weer van eten en ontdekte dat zo’n dieet zo gek nog niet was. Het zijn niet alleen shakes! Het is echt veel meer dan dat, denk aan brood, croissants, wraps, pasta's, rijst, repen, koeken en zelfs chips!! Daarbij heeeeel veel groente, ik at nu veel meer dan ik gewend was en er zat meer structuur in.

Wekelijks kwam ik bij Steffie, zij was mijn stok achter de deur, wegen en goede uitleg over wat er gebeurt in mijn lijf. Ik kocht mijn producten die ik lekker vond en ze gaf me advies over leuke sites en lekkere recepten. 

Een investering, in mij en mijn lijf! Toen ons dochtertje afgelopen september 1 jaar werd kon ik me weer kleden zoals ik dat graag wilde en stralen op de foto's, ik zit veel beter in mijn vel, ben blij met mijn spiegelbeeld en veel vrolijker! 

Nu tegen het eind van het jaar kijk ik terug, ik ben trots op mezelf, ik ben 20 kilo afgevallen en mijn gewicht blijft stabiel. Ik kom om de 4 weken bij Steffie, die stok achter de deur geeft rust. 

Ik koop mijn favoriete PS product DE CHUNK 🙂 en kan met een gerust hart ook weer af en toe genieten van een frietje!! Ik weet nu waar ik op moet letten als het gaat om voeding en dat gaat inmiddels helemaal vanzelf, koken en eten is weer leuk. 

Ik kan het iedereen aanraden, afvallen was nog niet eerder zo leuk en vooral lekker! Vind die knop en ga ervoor!!!! Als ik het kan, kun jij het ook! 

Yvonne uit Ospel

Op 6 maart 2019 begon ik aan het Power Slim traject. Ik was mijn overgewicht beu en besloot met hulp van Steffie het aan te gaan pakken.

Mijn startgewicht was 87 kilo en na een kleine maand was ik al 5 kilo kwijt. Dat was enorm stimulerend om door te gaan. Doordat ik 6 keer per dag iets mocht eten had ik geen honger gevoel en ik was heel bewust bezig met dat wat ik at.

Ik hield me strikt aan wat we samen hadden afgesproken, dat was voor mij het beste. Geen gesjoemel. Het resultaat was dat ik afgelopen maart 68 kilo woog. Dus in 1 jaar tijd was ik 19 kilo kwijt. Hierdoor voelde ik me in alle opzichten lichter, mentaal en fysiek. En.... ik hoefde mijn figuur niet meer te verstoppen achter grote wijde kleding. Alles mocht weer gezien worden. Dat straalt uit!

Wat mij bij Power Slim erg aanspreekt zijn:

- De duidelijke receptenboeken, de recepten zijn gevarieerd, eenvoudig klaar te maken en kosten weinig voorbereidingstijd,
- De hulp van Steffie, ze is altijd vriendelijk duidelijk waar we voor gaan.  Ik kan altijd met vragen bij haar terecht en ze geeft goed advies bij het uit eten gaan. En voor mij is ze ook een stok achter de deur!
- En de lekkere maaltijden. Voor mij zijn de zalm uit de oven en de salades favoriet. Maar ook de soepen zijn heerlijk.

Voor mij is Power Slim de goede keuze, als het ware op mijn lijf geschreven. 

PS fijn dat je op mijn pad bent gekomen!!

Diana uit Deurne

Eindelijk de kleding weer aan kunnen die te strak zat. Dat was de belangrijkste drijfveer. Dat doel is behaald. Met name mentaal voel ik me beter. En het is leuk om de focus hierop te leggen maar ook op anders, gezond en toch lekker te eten.

Ik vind het fijn dat PowerSlim zoveel verschillende producten heeft. Het is makkelijk, voldoende variatie en duidelijk wat je op een dag mag eten. Bovendien ook erg lekker, vooral de chocolade...Ik bedenk van tevoren wat ik op een dag ga eten en vul hiermee een doosje voor elke dag van de week.

Mijn favoriete product is de muesli pecan. Lekker met kwark om de dag te beginnen en eventueel makkelijk om mee te nemen naar mijn werk. Ook staan er in de kookboeken of online recepten die ik regelmatig maak. Geen gekke ingrediënten ofzo en makkelijk te maken. Zoals de romige kip met broccoli of de zuurkool met ham is super lekker!

De begeleiding van Steffie vind ik erg fijn. Ze is heel reëel en geeft goede tips en peptalk wanneer nodig. Mijn probleem is terug te vallen in oude eetgewoonten. Dat gebeurt me regelmatig.... Maar door toch naar Steffie te blijven gaan werkt dat als stok achter de deur. Dan lukt het op een gegeven moment toch weer om de draad op de pakken. 

Wanneer je gewicht wil verliezen of gewoon gezonder wil eten, zou ik dit zeker aanraden. Het is echt goed te doen met de producten. Ook om mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk is er veel keus. Ook een maaltijd zonder een PS product is heel goed mogelijk.

 

Gemmy uit Asten

Ik ben in november 2019 bij Steffie terecht gekomen. Ik heb al heel veel behaald door het PowerSlim programma, maar vooral door de begeleiding van Steffie.

Niet alleen in kilo’s maar ook vooral door te kijken naar wat mijn lichaam nodig heeft, waar mijn lichaam op reageert en waar ik zelf op persoonlijk vlak tegen aan loop om mijn doelen te behalen.

Het is niet alleen afvallen maar een levensstijl die je gaat doorbreken en dat vind ik erg prettig aan de begeleiding van Steffie in combinatie met het PowerSlim programma. Steffie luistert echt naar je en probeert je op alle vlakke te helpen en advies te geven. Door haar ben ik heel bewust geworden wat bepaalde situaties doen met mijn ‘’eet’’ gedrag. Steffie is een enthousiast persoon en komt erg rustgevend/geduldig over wat ik als heel prettig ervaar.

Ik vind het fijn aan PowerSlim dat er heel veel verschillende producten zijn, waardoor je makkelijk kunt afwisselen en niet constant hetzelfde eet. Mijn favoriete PowerSlim product is de warme chocomelk en het croissantje met jam of chocoladepasta, maar de Parmezaan-rozemarijn snack staat ook hoog op mijn lijstje... teveel lekkere producten.

Ik zou het zeker iemand anders aan raden om er mee te startten. Je hebt wekelijkse begeleiding wat ik als positief ervaar, dit is een goede stok achter de deur. Daarnaast is het een goed programma om te volgen en vol te houden door alle keuzes in producten die je hebt. Er zijn kookboeken met allemaal leuke en lekkere gerechten die je kunt maken! Waar je bij veel diëtistes in het diepe wordt gegooid krijg je hier alles toegereikt om het een succes te laten worden

Haike uit Gemert

Toen ik in begin 2020 besloot dat het tijd werd om eindelijk eens wat te gaan doen aan mijn gewicht, ben ik op aanraden eens te gaan praten bij Steffie van BodySize. Na een uitgebreid intake gesprek ben ik enkele dagen later begonnen met PowerSlim. Ik vind dat de methode erg goed bij me past en dat helpt dan ook met het lang volhouden van het dieet. Hierbij helpt natuurlijk ook dat de smaak en kwaliteit van de producten erg goed is. Er zijn erg veel recepten waardoor je heel gevarieerd kunt eten. De prettige en begripvolle begeleiding van Steffie heeft me erg geholpen om ook op moeilijke momenten anders met eten om te gaan.

Neeltje uit Gemert

In het boekje van Bruist magazine had ik al een paar keer de advertentie van body-Size zien staan.
Ik ben toch eens op de website gaan kijken en trof een duidelijke website aan. Wat me vooral aansprak was het enthousiasme waarmee de site omschreven stond en het feit dat ik twee opties had.
Ik kon kiezen voor PowerSlim en gewoon de reguliere weg met een diëtiste. Dus zou het ene niet voor me werken, had ik nog altijd een andere optie, bedacht ik me. Ik heb meteen een afspraak gemaakt, en kon al vrij snel komen.

Tijdens het intakegesprek wordt er echt de tijd voor je genomen en er wordt geluisterd naar je. Ik besloot om voor het PowerSlim programma te gaan. Dit is me goed bevallen en heb er dan ook goede resultaten mee bereikt. In totaal ben ik een 20 kilo afgevallen.

Over het algemeen was het vrij goed vol te houden. En als je een keer `de mist inging` dan werd er niet meteen met een vingertje gezwaaid.

Je hebt de keus uit heel veel producten van PowerSlim. Mocht je iets echt niet lekker vinden dan kijkt Steffie met je mee naar vervangende producten. Ook zit er in het starterspakket een kookboek met lekkere recepten. Je kunt dus zelf veel keuzes maken.Mijn favoriete product is de melk chocolade chunck.

In het begin kom je wekelijks, later om de paar weken. De begeleiding is echt persoonlijk, een op een, en je krijgt goede uitleg en tips.

Ik zou het iedereen aanraden. Het is goed vol te houden en het geeft goede resultaten. Het is me elke euro waard geweest.

Marieke uit Helmond

In 4 maanden 14 kg afgevallen.

Ik zal al een poosje niet echt lekker in mijn vel en het lukte me niet om op eigen houtje af te vallen.
Via een vriendin en mijn zus kwam ik bij  BodySize terecht waar ik het PowerSlim programma ben gaan volgen onder begeleiding van Steffie Keukens.

Ik heb het als prettig ervaren dat er duidelijk was uitgestippeld wat ik mocht eten en alles alle porties goed afgewogen waren. Ook de recepten waren duidelijk en makkelijk te bereiden.

Ik ben een liefhebben van rijst en gelukkig heeft PowerSlim een goed en lekker alternatief voor rijst waardoor ik lekkere "rijst" met kip kon blijven eten. Het is prettig om wekelijks naar Steffie te gaan voor tips en advies. Gezien het goede verloop zag ik ook niet tegen de weegmomenten op.

Ik zou een  ander PowerSlim zeker aanraden gezien de variatie in gerechten en producten.  ook gezien de 3 eet en 3 tussendoor momenten per dag. Ik heb het niet als een zwaar dieet ervaren

In ieder geval wil ik Steffie bedanken voor de prettige begeleiding tot nu toe

Johan uit Deurne

Mijn naam is Johan uit Deurne en ben ondertussen 47 jaar.

Ongeveer 2,5 jaar geleden hoorde ik van de buurvrouw dat ze erg veel baat had bij het PowerSlim dieet en vooral de steun die ze daarbij ervaarde van de coach. Daar ik altijd al een uitdaging heb met mijn gewicht en ook aan het stoeien was hoe hier verder mee om te gaan besloten om contact op te nemen met Steffie Keukens (Coach bij PowerSlim). Na een lang proces  en het harde werken samen met Steffie heeft als resultaat geboekt dat ik nog steeds trots kan zijn op het eindresultaat. Nog steeds bijna 20 kilo kwijt 😊. Besef wel dat wanneer je het dieet af bouwt weer wat zwaarder gaat worden. Het afbouwen van het dieet vond ik lastiger dan het dieet zelf. Het dieet is heel duidelijk en overzichtelijk en daardoor goed vol te houden. Met ups en downs natuurlijk. Daarna moet je het zelf gaan doen en dan moet je heel sterk in je schoenen staan. Ik zeg ook altijd eten is de vervelendste verslaving die er is. Eten moet je sowieso, roken, drank of drugs is een keuze.

De overwogen keuze is mede tot stand gekomen, omdat ik hoorde dat Steffie destijds ook diëtiste was in het ziekenhuis. Dat Steffie daar werkzaam was gaf mij de overtuiging dat ik met mijn vragen bij haar terecht kon. De keuze bleek de juiste te zijn met name daar ze advies kon geven, hoe met het eten om te gaan i.v.m. het onregelmatige werken mijnerzijds. Op maat gemaakte dagschema’s en de ondersteuning van Steffie maakte de uitdaging om af te vallen het veel gemakkelijker. En geloof me het is niet altijd gemakkelijk om gewicht te verliezen. In het begin gaat het hard en zie je direct resultaat, maar als het een periode tegen gaat zitten dan wordt het lastig. Dan wordt je geduld en doorzettingsvermogen op de proef gesteld en dan is de steun en het meedenken van een gekwalificeerd iemand zeer belangrijk. Iemand die je even opvangt en stuurt de juiste richting op en je als individueel  begeleid. Persoonlijk vind ik dat Steffie je heel goed begeleid, doordat ze luistert naar wat je zegt, begrip toont wanneer je dat nodig hebt, extra motiveert (of een shop onder je .. geeft) om een hele fijne manier die niet als oordeel over komt. Maar haar begeleiding komt over als steun en een handrijking. 

PowerSlim was voor mij ook een goede keuze, omdat hun assortiment heel erg breed is. Van lekkere maaltijdvervangers of onderdelen van een menu, of de lekkere tussendoortjes die ze hebben. Natuurlijk hebben ze echt producten die ik niet lekker vond, maar de diversiteit en dat je zelf ook heerlijke producten kunt uit kiezen maakt het volhouden het veel gemakkelijker. De eerste keuze wordt ook door hun gemaakt d.m.v. een startpakket, waar een hele diversiteit aan spullen in zitten. Je leert eigenlijk opnieuw eten. Heb met name weer geleerd dat gezond eten ook lekker kan zijn.  PowerSlim product die ik super vond zijn: Chunky, wraps, croutons, kant en klare drinkyoghurt om onderweg mee te nemen, het donkere brood, crackers en de hartige repen. Kwam er achter dat juist de zoete repen met rode vruchten erin, voor mij te zoet waren. En ik leerde dat de hartige smaken ook zeer welkom zijn en niet alleen de zoete smaken.

Het dieet zelf is overzichtelijk gemaakt door het onder te verdelen in diverse fases en in die fases kun je precies zien wat je mag/ kan eten. Dit geeft je genoeg houvast om door de moeilijke periodes heen te gaan. Belangrijkste zaken waar je op dient te letten zijn het genoeg eten van eiwitten, het beperken van koolhydraten en de bekende calorieën. Neem vooral de tijd om te lezen wat er op de verpakking staat van een product voordat je het koopt.

Succes met de uitdaging, je kunt het!

Johan 

Mimie uit Deurne

Hallo,
Ik ben Mimie en ik ben nu 7 maanden bezig met PowerSlim.  Mijn 2 dochters gingen trouwen in september en dan wil je er mooi uitzien. Ik wilde graag een mooie jurk of rok aan maar niet zoals ik er toen uitzag. Via mijn dochter kwam ik bij Steffie terecht. Ze heeft me er goed in begeleid met afvallen.  
De producten van PowerSlim hebben me geweldig geholpen.  De kwark met muesli is erg lekker en de tussendoortjes zoals de repen en de desserts en de koekjes.  Eigenlijk vind ik bijna alles lekker.  
Ik vind het goed vol te houden. Ben nu 25 kilo kwijt en ga nog even door. Mijn ene dochter heeft de bruiloft verzet naar het volgende jaar  en dan wil ik nog wat kilo's kwijt.  
Dankzij Steffie en PowerSlim voel ik me weer lekker in mijn vel zitten.  Dus 2020 was voor mooi een mooi jaar. Ik ben blij met Steffie en met PowerSlim.  

Monique uit Asten

Na de operatie en herstel van mijn hernia bleek het een moeilijke opgave te zijn om de aangekomen kilo’s eraf te krijgen. Na diverse verhalen gelezen te hebben over PowerSlim en mijn vriendin hierover gesproken te hebben, heb ik de eerste stap gezet door een mail te sturen. De afspraak met mijn coach Steffie was gemaakt. 

Na een fijn, ontspannen kennismakingsgesprek ben ik meteen gestart. Na de uitleg hoe PowerSlim werkt, ging ik huiswaarts met mijn starters pakket. Zo kon ik diverse producten uitproberen. Het was gemakkelijk om te volgen omdat je een receptenboek erbij kreeg. Ook staan er heerlijke gerechten in het kookboek. Mijn favoriete gerecht is de fusilli met knoflookgarnalen. Zo lekker!! Maar wat ik ook fijn vind, is dat je ‘s avonds bij de koffie nog een koekje mag!

Het contact met mijn coach Steffie is erg fijn! Ze helpt je met al je vragen en geeft advies waar nodig. 

Ik ben inmiddels 15 kg lichter en zit lekker in mijn vel! Wil je ook een paar kilo’s afvallen of lekkerder in je vel zitten, start dan met PowerSlim. Lekker gezond eten en toch kilo’s afvallen...wie wil dat nu niet!

Ervaring Marije

Ik had Steffie benaderd omdat ik al een tijdje rond liep met klachten waarbij mijn huisarts mij niet verder kon helpen. Ik had regelmatig last van maagzuur na een maaltijd, een opgeblazen buik en eczeem plekjes die maar niet weggingen.
Voor de intake moest ik een uitgebreide vragenlijst in vullen, samen bespraken we die en ik kon, samen met Steffie, al veel knelpunten vinden. Steffie heeft voor mij een plan gemaakt. Echt binnen een week merkte ik al resultaat! Dat motiveerd ook om verder te gaan met het aanpassen van mijn levensstijl.
Echt een aanrader om je door Steffie te laten begeleiden

Anneke uit Gemert

Op 1 januari 2022 besloot ik, net als vele, dat ik dit jaar eindelijk afscheid wilde nemen van mijn overgewicht. Een vriendin van mij had als eens eerder gezegd dat ik naar Steffi moest als ik wilde afvallen. Maar in die tijd vond ik dat ik het zelf moest doen. Helaas lukte dat niet. Ik besloot het nu anders aan te pakken.
Enthousiast ging ik in de eerste week van januari aan de slag met het starterspakket. De eerste dagen had ik hoofdpijn, ik moest duidelijk afkicken van de suikers. Maar daarna ging het mij zo makkelijk af. Geen honger en de kilo's vlogen eraf. Wekelijks ging ik naar Steffi om te weging,  voor steun en de producten van Powerslim. 
Voor de zomervakantie bereikte ik mijn doel; 20 kg afvallen. Ik ben toen langzaam de producten van Powerslim gaan vervangen voor gewone voeding. Nog steeds eet ik weinig koolhydraten en suikers want ik voel mij daar zoveel beter bij. Doordat ik nu nog een keer in de maand bij Steffi langs ga heb ik ook een stok achter de deur. Ik ben zelfs nog 3 kilo extra afgevallen.

Bedankt Steffi en Powerslim!

Loes uit Asten

Na 3 zwangerschappen was het tijd om de knop om te zetten en weer terug te gaan naar een mooi gewicht en lijf. Ik ging opzoek en kwam terecht bij Bodysize. Na een fijn gesprek met Steffie kwam ik gemotiveerd en met een starterspakket thuis.
Het starterspakket vond ik geweldig met een fijn kookboek erbij. Het was goed te doen en nog lekker ook. Elke week kwam ik bij Steffie voor nieuwe producten, recepten doornemen en voor gewoon even een praatje. Het ging goed met afvallen en ik kreeg veel coplimenten uit de omgeving. 
Op dit moment voel ik mij weer goed in mijn eigen lichaam. Ik heb geleerd dat het getalletje op de weegschaal niet alles zegt. Het gaat om het totaal plaatje. Ik ben blij met de begeleiding van Steffie die ik gehad heb en nog steeds krijg. Ik heb de nodige handvatten gekregen om mijn nieuwe levensstijl vast te houden.

Monique uit Deurne

Ik zat niet meer lekker in m’n vel en mijn man zag dat aan mij.. hij was best hard tegen mij, en zei, dat ik er wat aan moest doen. Achteraf tuurlijk heel fijn dat hij mijn ogen heeft geopend.
Via een vriendin die al bij Steffie liep ben ik daar ook terecht gekomen. In snel tempo gingen de kilo’s eraf, en dat door mijn eetpatroon te veranderen, sporten deed ik al 2x in de week en nu 3x in de week, en zo nog veel bewegen erbij. Er zijn dan mensen die vragen, ja maar dan moet je altijd blijven lijnen? Uhhh nee dat hoeft niet, ik heb mijn eetpatroon veranderd, ik eet wel minder koolhydraten maar ik mag zo veel eten. En als we een feestje hebben of bezoek doe ik ook gewoon gezellig mee.
De eerste tijd gebruikte ik veel van Powerslim, voor ontbijt, lunch, avond eten en tussendoortjes. Nu ik op m’n gewicht zit, gebruik ik nog de tussendoortjes en de supplementen zodat ik m’n vitamines binnen krijg.
En om de 4 weken blijf ik naar Steffie gaan, om te wegen zodat ik dus stok achter de deur heb maar ook om gezellig te kletsen met Steffie. Steffie is echt zo fijn en steunt je en als je nog ergens mee zit of ergens tegenaan loopt Steffie helpt met een oplossing. Zo blij met haar en fijn dat ik via een vriendin bij haar ben gekomen. ❤️❤️

Fanny uit Deurne

In de meivakantie van 2021 ben ik begonnen met PowerSlim. Eerder lukte het me altijd zelf om af te vallen, maar deze keer had ik hulp nodig. Ik wilde een duidelijk programma waarbij ik 5/6 eetmomenten per dag zou hebben en in het verleden ging koolhydraatarm eten me altijd goed af. Ik kende al meerdere mensen die een goed resultaat behaald hadden met powerslim en vandaar mijn keuze.
De zes eetmomenten per dag zorgde ervoor dat ik geen honger had. De eerste dagen is altijd even lastig maar dit was snel genoeg voorbij. Door het eerste weekpakket kun je zelf ervaren wat je wel en niet lekker vindt. De recepten zijn makkelijk te maken en erg verrassend. Door de afwisseling was het net of ik elke avond uit eten ging.
Het koste mij geen moeite om me aan het dieet te houden. Doordat ik elk moment contact kon opnemen met Steffie, werd het steeds duidelijker welke producten ik wel of niet kon eten drinken. Ook het wekelijks moment is erg fijn voor de vragen die ik had.

Dit resulteerde erin dat ik al snel mijn gestelde doelen had bereikt, namelijk 10 kilo. Maar omdat het me zo goed af ging ben ik nog even doorgegaan en ik zat snel op de 62 kilo. Dit was ik al vanaf mijn 16e niet meer geweest en nu op mijn 40e dus nog slanker.

De begeleiding was voor mij passend omdat het vooral ondersteunend was. Ik weet zelf al veel over voeding maar door de begeleiding wist ik zeker dat ik de juiste verhoudingen binnen kreeg van eiwitten, vetten en koolhydraten. Ook het feit dat ik vegetarisch ben was geen belemmering. Steffie wist hier goed bij aan te sluiten.

Dankzij deze ervaring heb ik mijn liefde voor gezond eten en koken weer teruggevonden. Ik vind het weer leuk om in de spiegel te kijken en ook winkelen doe ik weer met veel plezier. Ik kan dit iedereen aanraden. Je moet zelf wel de discipline hebben om afscheid te nemen van al het ongezonde voedsel of in ieder geval hierin een goede balans te vinden. Lekker in je vel zitten is zoveel belangrijker. Ook de stok achter de deur is erg helpend, daardoor verval ik toch minder snel in oude gewoontes. 

Anke uit Deurne

Via een vriendin kwam ik bij Steffie terecht. Zij was met behulp van Steffie met het PowerSlim programma 22 kilo afgevallen. Ik zag haar iedere week gewicht kwijt raken, terwijl ik bij mij (mede dankzij de Corona-tijd) iedere week wel iets aan kwam. 

Net na de kerst maakte ik een afspraak om direct in januari te starten met het PowerSlim programma. Tijdens het intakegesprek legde Steffie mij alles goed uit. Iedere week bespraken we mijn valkuilen en gaf Steffie mij goede tips hoe hiermee om te gaan. Als het iets minder ging kreeg ik van haar een pep-talk. Super fijn! Ik heb de begeleiding echt als een grote plus ervaren. Zo doe je het afvallen niet alleen. 

Ik ben nu al ruim 5 maanden op mijn gewicht. Ik heb tijdens de zomer gewoon weer kunnen genieten van een wijntje op het terras en een bolletje ijs tijdens een warme zomerdag. Maar alles met mate. Ik heb echt ingezien dat ik voorheen veel te veel at. Er was namelijk altijd wel een reden om te eten/drinken. Daar doe ik nu nog steeds aan mee, maar wel veel minder dan voorheen. Want ik wil nooit meer terug naar mijn oude gewicht.
 

Ingrid uit Deurne

Als je PS gaat gebruiken voel je je binnen de kortste keren anders, beter in je vel. Had ik dit jaren geleden geweten, dan was ik er veel eerder aan begonnen! ( had me veel, héél veel frustratie bespaard)
Ik weet nog dat ik in Januari 2018 begon en persé in mei een bepaald jurkje aan wilde, ik had dat “op de krimp” gekocht, en het is gelukt !!!

In de zomermaanden zat het jukje ruim, ik bewaar dát jurkje nu als “maat”.

Het fijne van PS is dat je 5/6 x per dag mag eten en af en toe ook een gebakje of wijntje mag nuttigen. De begeleiding van Steffie vind ik fijn omdat ze niet zegt wat niet mag, maar probeert om je te laten inzien hoe het ook anders kan. Voor mij zijn de tussendoortjes en dan met name de wafels en de koffietjes niet meer weg te denken uit mijn dagelijkse eetpatroon.

Ik ben en blijf  een emotie-eter, maar door te gaan Powerslimmen zit ik veel beter in mijn vel en kan , ook ík, het snoepen laten. Wat ook helpt zijn alle complimentjes, die ik nog wekelijks krijg van mensen.

Daarom zou ik zeggen: Bij twijfel doen ! Het is de beste investering in jezelf .
Ingrid Deurne  - 28 kilo :)

Saskia uit Asten-Heusden

Ik ben met PowerSlim bijna 10 kilo afgevallen, eindelijk geen ‘rollen’ meer over mijn broek. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en hoef niet meer te denken dat ik mijn ‘buik’ in moet houden.

Ik vond het PowerSlim programma super fijn vol te houden, doordat je 6 keer per dag wat moet eten, is het heel goed te doen. En hebt je geen honger gevoel. Mijn favoriete producten zijn de fruitrepen en chocolade repen. Vooral omdat ik graag in de ochtend bij een kopje thee een koekje at, zijn dit super vervangers. Eigenlijk zijn bijna alle PowerSlim producten lekker.

Jouw persoonlijke begeleiding is super fijn, omdat je duidelijk alles uitlegt, eerlijk bent en een heel vertrouwd gevoel geeft. Wat ik vooral geleerd heb, is om geen maaltijden over te slaan.

PowerSlim is een absolute aanrader, niet alleen om af te vallen. Maar ook omdat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit.

Patricia uit Helmond

Ik ben vorig jaar op 1 januari teruggekomen van vakantie.  Ik was voordat ik op vakantie ging bij Steffie geweest omdat ik had gehoord van PowerSlim. Steffie heeft me uitgelegd hoe het programma werkt en heb een startpakket van PowerSlim meegekregen. Ik vond 1-1 een mooie datum en heb me er aan gehouden om te beginnen. Ik heb het heel goed volgehouden en het ging ook met gemak. Ik vond genoeg producten die ik kon gebruiken om afwisseling te hebben in maaltijden en tussendoortjes. PowerSlim gaf me het gevoel dat ik lekker kon blijven eten met heerlijk producten en daarbij ook nog afvallen. Wat wilde ik nog meer.

Steffie heeft me geweldig geholpen. Ze heeft me veel inzicht gegeven in deze gezonde levenswijze.

Ik ben 20 kilo lichter en voel me geweldig. Ik geniet ervan dat ik niet meer na hoef te denken over mijn kledingkeuze. Ik voel me zelfverzekerd en veel energieker. Voordat ik met PowerSlim begon, was ik minder beweeglijker en altijd moe.

Het programma is makkelijk te volgen omdat er een groot scala is aan producten. Dus er is genoeg keuze. Dankzij PowerSlim maar vooral ook de geweldige support van Steffie voel ik me een heel ander mens.

Mocht ik weer uit mijn eigen ‘aangeleerde’ ritme raken, herpak ik mezelf weer door PowerSlim producten te nemen. Het is heel makkelijk om zo weer in het gezonde ritme te komen.

Ik ben heel blij dat het mij is gelukt, ben nu een jaar verder en nog steeds op gewicht. Ik raad het iedereen aan!

Hanneke uit Asten

Al jaren ben ik bezig geweest met lijnen. Na de zoveelste poging was ik het helemaal zat. Een goede vriendin van me was al een paar weken bezig met PowerSlim en was super enthousiast. 
In eerste instantie hield ik mezelf voor dat ik het zelf moest kunnen maar ik heb toch na een aantal weken de stoute schoenen aangetrokken en Steffie een mailtje gestuurd.

Tijdens het startgesprek  afgelopen zomer heeft Steffie mij goed uitgelegd wat het programma inhield. Wat me aantrok in het programma waren de 6 eetmomenten en de wekelijkse coaching gesprekken. Enthousiast en klaar voor de strijd ging ik met een week vol maaltijden en tussendoortjes naar huis.

Samen met Steffie bespraken we de moeilijke momenten van een week. Samen keken we naar welke keuzes ik kon maken om toch verantwoord maar vooral lekker te eten. Wat ik vooral meeneem van alle coaching gesprekken is dat je lijf helemaal niet zoveel koolhydraten nodig heeft. Hierdoor krijg je geen suikerdip meer en heb je dus ook geen trek om te blijven eten. 
In de ochtend eet ik bijvoorbeeld magere kwark met lekkere PowerSlim mango granola. In de middag twee Powerslimcrackers met mager beleg en een lekkere salade. In de avond eet ik mee met wat mijn gezin eet alleen laat ik de aardappels, rijst of pasta staan. Verder eet ik in de middag als tussendoortje een reep zoals de melk chocolade chunk en in de avond de Parmezaan rozemarijn snacks. 

Mijn doel was om 20 kilo af te vallen maar het afvallen gaat zo makkelijk dat ik nu op -26 kilo zit.  Mijn doel is om in totaal 30 kilo af te vallen en dan te stabiliseren.
De reacties uit mijn omgeving zijn super motiverend om nog even door te gaan. Ik krijg veel complimenten en iedereen is super trots op me. Er zijn zelfs een paar vrienden door mijn enthousiasme ook begonnen met PowerSlim!

Nu het einde in zicht is heb ik om de week een coaching gesprek met Steffie. Dit is echt mijn stok achter de deur om het traject af te maken. Door dit traject kan ik voor nu en voor in de toekomst bewuste en verantwoorde keuzes maken om op een gezond gewicht te komen en te blijven.  

Dus als je jezelf een gezond lijf gunt, PowerSlim en Steffie helpen je hierbij!

Janny uit Vlierden

Ik ben op 1 september 2020 begonnen en op 1 december al 18 kilo kwijtgeraakt. En dat zonder moeite wat ik nooit eerder bij een lijnpoging heb ervaren. Elk jaar probeer ik wel ergens met een (bekend) dieetprogramma of lijnclub de strijd tegen de kilo's aan te gaan. 

Wat ik als meest positief ervaar van PS is dat ik hierbij totaal geen honger heb. Ik heb geen behoefte aan de chocolade en de noodzaak van een beloning aan het eind van een lijnweek. Dat had ik voorheen altijd. Nu denk ik zelfs wel eens: oh, niet weer een chocoladereep. Ik heb hier in het PS- programma totaal geen behoefte aan! Dat vind ik heel opvallend en uiteraard erg fijn. Want na het behalen van het streefgewicht moet ik het gewicht kunnen behouden zonder de reepjes. 

Mijn favoriete product is zeker de fruitdrank Orange rond 10.00 uur en de peperkoek in de ochtend met een laagje roomboter (en mijn kopje koffie bij de krant)! 

Ik word fijn begeleid door mijn coach Steffie die me tips geeft rondom lekkere gerechten.

Ondanks dat het wel wat prijzig is is het dat meer dan waard. Ik voel me superenergiek en val op een gezonde manier af met enorm lekkere recepten!! En geen rare voedingsmiddelen die hiervoor moeten worden aangeschaft. Ook is het benoemen van de weinig tijd die het kost bij het voorbereiden van maaltijden belangrijk; zeker met een drukke baan van 32 uur in de week en een groot gezin. 

Kortom, ik ben erg blij dat ik ben gestart met het PS programma en ga nu voor de laatste kilo's.

Hanneke uit Deurne

Ik ben een ander mens!
Natuurlijk als ik in de spiegel kijk maar zeker ook in mijn hoofd. Ik zit beter in mijn vel en voel me daardoor een stuk zekerder. 

Starten met PowerSlim is eenvoudig. Je hoeft niet na te denken over wat je zult eten want de producten zitten in handige dagdoosjes. 6 producten per dag, aangevuld met groenten en/of fruit. Later in het programma schakel je steeds meer over van de PS producten op alternatieven uit de supermarkt. De tussendoortjes vind ik nog steeds heel fijn om in huis te hebben, fijn bij een kop koffie als de anderen aan koek of gebak zitten.

Ik kan mijn coach Steffie vrijwel altijd bereiken en krijg ook snel een reactie. Wel zo fijn als je nog even geen afspraak hebt en toch met vragen zit. Ik heb geleerd welke voedingsmiddelen ik beter kan laten staan en wat wel een goede keuze is.

Ik zou zeker aanraden om het PowerSlim programma te gaan volgen, makkelijk met lekkere producten en ook toepasbaar in het gezinsleven.

Kim uit Asten-Heusden

Een jaar geleden zag ik het bericht dat een bekend iemand van mij deel had genomen aan PowerSlim. Wauw wat een resultaat. Na al veel geprobeerd te hebben ben ik op zoek gegaan naar een coach bij mij in de buurt en die had ik snel gevonden. Ik kon al snel bij Steffie terecht. Wat een fijn gesprek had ik met haar, iemand die naar me luisterde en me zei dit gaat je lukken. 

Vol goede moed begon ik aan PowerSlim. De eerste week was lastig, ik had zin in al dat lekkers maar nee kom op doorzetten. Na een paar dagen werd het allemaal makkelijker. 

Ik merkte wel dat ik een houvast nodig had met menu's dat ik kon lezen wat ik elke dag mocht eten. Dit legde ik dan 's avonds al klaar zodat ik ook niks anders meer kon pakken, dit werkte voor mij heel goed. Je hebt keuze uit vele producten en ze zijn ook nog eens lekker. 

De tussendoortjes vind ik erg lekker, vooral de karamel fudge repen en de chunks zijn heerlijk. Een lekker tussendoortje die je wel mag. Lekker een kop thee en iets lekkers wat verantwoord is, wie wil dat nou niet. De eerste weken gingen de kilo's er mooi af, wauw wat voelt dit fijn zeg. Daarna ging het langzaam bij mij maar mijn darmen speelde weer enorm op. Ik heb meerdere malen op het punt gestaan om op te geven maar Steffie trekt me erdoorheen. 

Haar persoonlijke begeleiding ervaar ik als zeer prettig, ze luistert goed en denkt goed mee als het even niet gaat. Ik ben zelfs al zover gekomen dat ik een jurkje draag. Ik draag nooit een jurk omdat ik me daar niet prettig in voelde, en nu draag ik een jurk en geniet van de complimenten die ik krijg. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik door ga en ervan af nu weer helemaal voor wil gaan. Ik ga weer vol goede moed genieten van al het lekkers van PowerSlim, en ik gun dit iedereen. 

Het is makkelijk vol te houden en heel goed te doen. Wil je kilo's afvallen, aarzel niet en zoek een coach bij jou in de buurt en het gaat je lukken! Ik heb daar vertrouwen in.

Chantal uit Bakel

Mijn reden om af te gaan vallen was vooral dat ik me makkelijker kan bewegen en meer energie heb om leuke dingen te doen. Ik ga er graag op uit. Wandelen, dagje naar de zee of het bos in. En merkte dat dat niet goed meer ging. Eerder moe en moeite met trappen lopen bv.  En ook het doel om toch twee kledingmaten naar beneden te gaan. 

De hulp van mijn PowerSlim diëtiste Steffie is daarbij heel fijn. Ze bekijkt iedere keer samen wat er goed maar ook wat er fout is bij het wegen. En wat ik daar aan kan doen. Zelf weet ik inmiddels goed wat ik fout heb gedaan. En kan zo zelf steeds beter de goede beslissingen nemen. Ik eet veel meer groente en geniet ervan. Lekker roerbakken met bv een stukje kip of zalm erbij.

Ik vind vooral de rijstepap en de havermout erg lekker als ontbijt. Maar de dikke op KitKat lijkende repen zijn een ware traktatie. Kan ik echt van genieten. Heerlijke chocolade met een lekkere wafel.

Wat ik heel fijn vind is dat er ook verder word gekeken dan alleen het eten van de producten. Of je nog wat extra vitamines nodig hebt en goede tips voor hoe je iets anders kan eten. Ook de boekjes met recepten helpen hier goed bij.

Ik blijf ontbijten met de PowerSlim producten. Ik vind het lekker en tot een uur of elf heb ik geen behoefte naar iets anders. En ook als ik ergens ga lunchen kijk ik of er een lekkere salade is en kan daar dan lekker van genieten.

Voor mij is het een andere manier van eten geworden. En ik voel me er heel goed bij. Zeker als ik dan voel dat ik meer kan en leukere kleding kan kopen.

En dat is voor mij een reden om het andere aan te raden. Voor mij was het de oplossing voor een gezonder gewicht en lekker in mijn vel zitten.

Corine uit Deurne

Ik was al jaren niet tevreden met mijn lijf. Na mijn zwangerschappen had ik behoorlijk wat extra kilo's en in plaats van deze kwijt te raken kwamen er elk jaar wel weer een paar bij.
Dus ging ik steeds minder eten in de hoop wat kwijt te raken. Ik was vaak futloos , mede door een traag werkende schildklier, sliep slecht en bewoog te weinig.

Toen ik bij Steffie terecht kwam bleek dat ik sowieso te weinig at, en bovendien maakte ik in mijn voeding heel vaak niet de goede keuzes. Steffie motiveerde me meteen en in no-time ging mijn PowerSlim avontuur van start. Ze leerde me een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan, met een duidelijk plan. Je hoeft dus niet zelf een plan samen te stellen of in de supermarkt te gaan zoeken.

Ik ben nooit een grote groente eter geweest, maar ik ben er vol voor gegaan en samen met de PowerSlim producten zag ik al snel resultaat!

De PowerSlim producten zijn makkelijk in het gebruik en erg lekker. De pasta smaakt ook echt als pasta! In combinatie met de groente die ik bij iedere maaltijd at heb ik nooit een hongergevoel gehad wat het makkelijker maakte om vol te houden. 

Mijn favorieten zijn de tussendoortjes. Ik hou eigenlijk niet van zoetigheid, maar de repen en sinaasappel/gemberkoeken zijn echt heel lekker en ze vullen goed zodat ik weer door kan tot de volgende maaltijd.

Het was niet altijd makkelijk, ik kwam er achter dat ik heel vaak uit gewoonte at en een gewoonte afleren kost wat tijd. Maar na mijn weegmoment en praatje met Steffie was ik weer opgeladen voor de volgende week en kon ik weer vooruit.

Mijn kleding paste al snel weer beter en het sporten ging me makkelijker af, wat weer een motivatie is om een tandje bij te zetten. 

In anderhalf jaar tijd ben ik 20 kilo afgevallen en me vooral veel beter gaan voelen! Ik slaap beter, eet veel beter en voel me veel levenslustiger!

Ik eet nog steeds groente bij iedere maaltijd en hou me aan vaste eet momenten in plaats van de hele dag door te snaaien.

Inmiddels zijn er weer een aantal kilo's bij gekomen.  Maar ik weet nu hoe dat komt en kan me dus ook weer herpakken en opnieuw verder gaan. Daar heb ik alle vertrouwen in want ik heb geleerd wat ik het beste kan eten, en ik kom nog steeds bij Steffie. Dat is een motivatie om weer door te zetten. 

Anneloes uit Someren

Hallo, ik ben Anneloes,
Ik heb een tijdje getwijfeld of ik aan dit dieet programma mee moest doen, maar nadat ik de stap had gezet om te starten heb ik er geen moment spijt van gehad. Niet alleen ben ik de kilo’s kwijt waar ik al zolang tegenaan keek. Maar ik heb ook veel meer energie gekregen omdat ik nu meer regelmaat heb gekregen in mijn voedingspatroon. 

Het PowerSlim programma vond ik erg duidelijk en in elke fase kreeg ik een overzicht waarin stond uitgelegd wat ik op dat moment kon doen. Wanneer er iets niet duidelijk was kon ik direct vragen stellen aan Steffie en kreeg ik op korte termijn antwoord. 

Ook het aanbod aan producten vond ik erg prettig. Er zijn een aantal producten die mij goed bevielen zoals de keuze in verschillende soorten voedingsrepen. Tijdens mijn werk als verpleegkundige heb ik niet altijd de mogelijkheid om rustig te eten en daarom is een reep als tussendoortje erg handig. 

De begeleiding tijdens het programma  was persoonlijk en eerlijk wat ik erg prettig vond. De adviezen die ik kreeg waren ook altijd aangepast aan mijn situatie en dat heeft bij mij tot het beste resultaat geleid. 

Wat voor mij belangrijk is geweest en wat ik altijd kan meenemen is de kennis die ik nu heb met betrekking tot eten. Hierdoor weet ik een goede balans te behouden en kan ik mijn eigen “assortiment” aan recepten uitbreiden met dank aan de recepten van PowerSlim. Ook vind ik het leuk om zelf nog recepten te ontdekken. Verder kan ik uitgebreide maaltijden maken maar ook iets gemakkelijks en gezonds serveren als ik wat minder tijd heb. 

Ik raad het PowerSlim programma zeker aan als het moeite kost om zelf de omslag naar een uitgebalanceerde voeding te maken. Dit programma geeft het nodige steuntje in de rug om tot een goed resultaat te komen en de kennis die je meekrijgt hou je voor het leven. 

Lotte uit Asten-Heusden

Ik voelde me niet meer prettig in de kleding die ik had. Ik stond op het punt om nieuwe kleding te gaan kopen in een grotere maat, maar bedacht me net op tijd. Dat was niet de oplossing. Ik wilde me gewoon weer goed voelen in de kleren die ik had en daarvoor moesten er een paar kilo's af. Ik wilde daar hulp bij die zou passen binnen mijn drukke leven, dus ik wilde er niet te veel tijd mee kwijt zijn. PowerSlim past daar perfect bij. Ik hoefde geen ingewikkelde gerechten te maken en zelfs voor het boodschappenbriefje werd gezorgd. Sommige producten waren even wennen, maar de meeste producten vond ik ook goed smaken. Alle tussendoortjes vond ik erg lekker, met als favoriet de choco chunk (net een Kitkat). 
Na een aantal weken had ik mijn doel bereikt (-5 kilo). Daarna werd het PowerSlim programma in fases aangepast.

Steffie geeft elke keer weer nieuwe tips en adviezen die passen bij mijn leef- en eetstijl. Ze luistert goed en stelt ook goede vragen, zodat ze ook goed advies kan geven. En dan gaat het niet alleen over voeding, maar over het totale leefstijlplaatje. Ik voel me op mijn gemak bij haar en vertrouw op haar kennis en kunde. Ik zit nu weer letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel, want mijn 'oude' kleren passen gewoon weer. En ik vind het fijn om de stok achter de deur te hebben en regelmatig nog bij Steffie langs te gaan.