Veelgestelde vragen


Nee, zeker niet. PowerSlim heeft een groot assortiment van zo'n 140 producten. Zo zit er voor ieder wat wils tussen! Denk bijvoorbeeld aan een PowerSlim croissantje, toast, granola, noodles, diverse repen, en aantal heerlijke snacks zoals de melkchocolade chunk, het frambozencakeje of paprikachips.
Naast de producten van PowerSlim mag je nog groente, vlees en vis eten.
Nee. Tijdens het PowerSlim programma eet je ongeveer om de 2,5 uur en heb je zes eetmomenten op een dag. Doordat je veel eiwitten binnen krijgt ben je lang verzadigd en houd je het makkelijk vol tot je volgende eetmoment.
Tevens raak je door minder koolhydraten te eten in ketose (vetverbranding). Doordat je niet veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, zijn er minder schommelingen in je bloedsuikerspiegel. Hierdoor neemt je hongergevoel en trek in zoetigheid ook af.
Dat kan, maar hoeft zeker niet. Ik vind het belangrijk dat je normaal kunt blijven eten. Zo kun je bijvoorbeeld 's avonds kiezen voor vlees of vis met groenten en hier voor de rest van het gezin eventueel nog een koolhydraatbron bij serveren, zoals rijst of pasta. Je kunt ook de koolhydraten vervangen door een PowerSlim product. Bijvoorbeeld de wrap, aardappelpuree, penne of sojarijst van PowerSlim.
Dit is afhankelijk van het doel dat je wilt bereiken. Je betaalt ongeveer €90 per week aan PowerSlim producten. Dit is inclusief mijn persoonlijke begeleiding. Het grootste deel van de producten die je koopt vervangen de producten die je normaal gesproken in de supermarkt koopt.
Dat is nou precies niet de bedoeling! Ik vind het heel belangrijk dat ik jou een gezond en gevarieerd eetpatroon aan leer. Doordat je in de eerste fase zes keer op een dag de PowerSlim producten neemt krijg je voldoende eiwitten binnen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam geen spieren gaat verbranden en dat je metabolisme hoog blijft.
Ook nadat je gestopt bent met het PowerSlim programma is het van belang dat je gezond, koolhydraatarm en eiwitrijk blijft eten. Het is immers zonde als je weer terugvalt in oude gewoontes. Om die reden blijf ik je nog een jaar lang coachen na het behalen van je doel!
Een maandelijkse "controle" of je nog op de goede weg zit, om je vragen en moeilijkheden te bespreken en misschien wel wat extra motivatie te krijgen. Je kunt het!
Tijdens het volgen van het PowerSlim programma zal het regelmatig voorkomen dat je een etentje buiten de deur, zakelijke lunch, verjaardag of welke gelegenheid dan ook hebt. Ik help je daarmee. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we welke uitdagingen je de komende week hebt. Tijdens het PowerSlim programma zijn er genoeg mogelijkheden om hiermee om te gaan. En nee, je krijgt van mij niet alleen de tip om een glas water en een bakje rauwkost te bestellen ;-) Tijdens mijn consulten leer je hoe je lekker kan genieten van eten zonder hier een schuldgevoel aan over te houden. Stel je moment om te starten met PowerSlim dan ook niet uit.