T 06 - 288 980 24 E steffie@body-size.nl

Begeleiding

Wil jij de controle terug over je eetgedrag? Weer lekker in je vel zitten? Genieten van lekker eten? Je strijd met eten loslaten? Dat kan! Ik help jou als diëtist graag om weer grip te krijgen op je eigen eetpatroon. 

Als diëtist begeleid ik graag vrouwen die een lastige relatie hebben met eten. Vrouwen die graag wat willen afvallen, maar keer op keer ook weer aankomen. Vrouwen die echt wel weten wat ze wel of niet zouden moeten eten, maar waarbij het gewoon niet lukt om daadwerkelijk de gezonde keuzes te maken. Vrouwen die elke maandag weer opnieuw beginnen, om op woensdag weer te stoppen. Vrouwen die eten gebruiken als compensatie, beloning of troost omdat er op andere vlakken in hun leven iets niet gaat zoals ze dat graag zouden willen. 

Gewichtsverlies
Het principe van gewicht verliezen is simpel; eet minder dan u gewend bent en u raakt gewicht kwijt. Toch is dit niet zo makkelijk als het lijkt en gezegd wordt. Er komt namelijk veel meer bij kijken dan simpelweg minder of anders eten. 
Tijdens de begeleiding kijken we uiteraard samen naar je voedingspatroon, maar daarnaast besteden we aandacht aan waarom je eigenlijk eet wat je eet, hoe je overgewicht is ontstaan, je motivatie om af te willen vallen, waarom het in het verleden wellicht niet is gelukt of waarom je weer terug bent gevallen in je oude patroon. We kijken naar alle gedachten die je hebt over eten, lijnen en diëten èn de gedachten die je hebt over jezelf. Ook kijken we kritisch naar je verwachtingen en naar wat jij nu eigenlijk echt belangrijk vindt.

Samen bepalen we in het intakegesprek, wat je hulpvraag en doelstellingen zijn. Vervolgens plannen we vervolgconsulten in en gaan we aan de slag. 
Kamp jij met emotie eten of eetbuiten? Kijk dan hier naar begeleiding bij emotie eten. Eetbuien en emotie eten vragen om een andere aanpak.

Trajecten

Basis pakket
Wil jij een tot 10 kilo afvallen en meer inzicht krijgen in je voedingspatroon? Dan is het basispakket wat voor jou. Samen gaan we kijken waar er verbeterpunten liggen zodat jij een gezonde basis kunt ontwikkelen waar jij gelukkig van wordt. Met kleine aanpassingen kun je vaak al veel bereiken. Je krijgt de tools om een goede basis te zetten.

Wat je krijgt: 
- Uitgebreide intake met voedingsanalyse
- Een op maat gemaakt voedingsadvies
- 1 vervolgconsult van 40 minuten
- 1 vervolgconsult van 25 minuten
- Eindevaluatie per mail na 20 weken

Dit pakket van €180 wordt vergoed vanuit de basisverzekering.
Let op: de vergoeding uit het basispakket komt ten laste van je eigen risico, dat in 2018 wettelijk is vastgesteld op € 385,-,  als je geen andere medische kosten gemaakt hebt dit jaar. 

Uitgebreid pakket
Wil jij graag voor een langere tijd begeleiding omdat afvallen je wel lukt, maar terug aankomen net zo makkelijk gaat. Dan adviseer ik je om te kiezen voor een langere begeleiding. 
Tijdens de begeleiding van 6 maanden leer je alles over gezond eten en krijg je inzicht in jouw eigen eetpatroon en valkuilen. Hierna beschik jij over alle kennis, vaardigheden en inzichten die je nodig hebt om zelfstandig je gezonde gewicht te bereiken én te behouden. Het maken van een terugvalpreventie is een onderdeel van de begeleiding.

Wat je krijgt
- Uitgebreide intake met voedingsanalyse
- Een op maat gemaakt voedingsadvies
- 2 vervolgconsulten van 40 minuten
- 3 vervolgconsult van 25 minuten
- Eindevaluatie per mail
- Een werkmap vol informatie

Kosten €300,- (€180,- vergoed vanuit de basisverzekering, overige bedrag mogelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering deels) 

Bij alle pakketten krijg je, naast de korting ten opzichte van losse consulten, de voedingsanalyse gratis!
Leg je je liever niet voor langere tijd vast? Dan bestaat uiteraard ook de mogelijkheid om losse consulten af te nemen.

Wil jij graag met mij in contact komen voor een kennismakingsgesprek? Laat hier een berichtje achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Steffie Keukens

Even voorstellen

Ik ben Steffie Keukens, gefascineerd door eten. Ik ben in 2014 afgestudeerd als di√ętiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze opleiding heeft mijn liefde voor voeding, gezondheid en koken alleen nog maar doen toenemen en daardoor was ik vastberaden mijn kennis en enthousiasme met anderen te delen. In 2015 besloot ik dan ook om te starten met het coachen van cli√ęnten met PowerSlim. Sinds februari 2016 is mijn praktijk in Deurne geopend.

Lees verder >

Vrijblijvend kennismaken?

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Vul dan gerust onderstaand formulier in. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.