Meer rust en balans voor jouw lichaam

Hi, leuk om jou te leren kennen,

 

Ik ben Steffie Keukens en als orthomoleculair diëtist en hormoonexpert leer ik jou om het optimale uit je gezondheid te halen. Samen gaan we op zoek naar een gezondere leefstijl die werkt voor jóu: zodat ook jouw lichaam weer in balans komt en klachten verminderen of weggaan. Want zie jouw klachten als een signaal van je lichaam dat er iets niet goed verloopt. Luister naar je klachten. Want je lichaam probeert jou te vertellen dat er iets niet lekker loopt.

Neemt gerust contact op als jij voelt dat het tijd is voor verandering.
 

  Plan een gratis kennismakingsgesprek

Als je vandaag iets kleins verandert kan dat morgen een groot verschil maken

blaadje

Is dit herkenbaar voor jou?
 

 • Je voelt je vaak moe en futloos, ’s middags zou je het liefste op de bank gaan liggen

 • Je hebt last van pijnlijke menstruaties en een onregelmatige cyclus
   
 • Je hebt onrustige darmen en een opgeblazen gevoel, in de avond zet je graag het knoopje van je broek open
   
 • Je baalt van je gewicht, je zou graag een paar kilo lichter willen zijn
   
 • Je slikt de pil, dit lijkt voor jou de enigste oplossing tegen een onzuivere huid of vervelende acné.
   
 • Je weet niet meer waar je moet beginnen als het gaat om gezond en voedzaam eten voor jouw lijf

Symptoombestrijding is iets wat ik vaak zie gebeuren, maar dit gaat je niet helpen om jouw klachten blijvend op te lossen. Door alle, soms tegenstrijdige, informatie die er te vinden is, kan ik me goed voorstellen dat je van alles geprobeerd hebt, maar je nog steeds niet jezelf voelt.

Voeding, leefstijl en meer kennis over jouw lichaam kunnen een enorm verschil maken. Samen nemen we je voeding en leefstijl onder de loep en maken we jouw persoonlijke plan. Geen ingewikkeld dieet, we gaan terug naar de basis. Je gaat je lijf voeden in plaats van vullen, bewust bewegen en ontspannen.

  Plan een gratis informatiegesprek

Ervaringen van anderen

Ben jij klaar voor échte verandering? Zo ga ik jou helpen

Na het maken van de afspraak ontvang je van mij een uitgebreid intakeformulier en voedingsanalyse om zo al jouw gezondheid in kaart te brengen. In het intakeformulier staan vragen over algehele gezondheid, hormonale klachten en darmgezondheid. Maar ook vragen over bewegen, ontspanning, je slaap en leefsituatie.

Tijdens het intake bespreken we het intakeformulier en en breng ik jouw persoonlijke gezondheidssituatie in kaart. Samen bepalen we wat jij het belangrijkste vindt om mee aan de slag te gaan en stellen we haalbare doelen. Aan de hand van jouw wensen schrijf ik een persoonlijk advies met actiepunten. 
Het eerste gesprek zal +/- 60-90 minuten in beslag nemen. 

Vervolgconsulten
Tijdens een vervolgconsult wordt je voortgang besproken. Merk je al verbeteringen in je klachten? Mooi, dan gaan we weer een stapje verder om je gezondheid verder te verbeteren. Zo niet, dat is niet erg. Dan duiken we weer verder de diepte in je huidige patroon aan te passen. Zo gaan we in kleine stapjes naar een betere gezondheid.
Vervolgconsulten duren gemiddeld 30-45 minuten.

Online coaching
Kom je niet uit de buurt van Deurne of vind je het prettiger om online af te spreken? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Consulten zullen dan plaats vinden via ZOOM.

Tarieven en vergoedingen

Ik heb er als diëtist voor gekozen om geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Zo hou ik mijn eigen vrijheden. Wel krijg je mogelijk een gedeelte van je consult vergoed.  Dieetadvisering is in 2023 voor 3 uur per kalenderjaar opgenomen in het basispakket. Het eigen risico wordt in alle gevallen altijd eerst aangesproken (dit geldt voor alle bezoeken aan elke diëtist). De zorgverzekeraar vergoedt afhankelijk van jouw pakket het consult voor 70-100%.
Ben je aanvullend verzekerd? Dan worden er meer uren vergoed. Deze uren worden vergoed wanneer het eigen risico is opgemaakt en de vergoeding vanuit de basispolis is verbruikt.

 

Tarieven   Prijs
Intakegesprek  60 - 90 minuten + 30minuten uitwerktijd € 112,50 - €150
Vervolgconsult  30 - 45 minuten € 37,50 - € 57
Telefonisch / online consult Per 15 minuten € 20
Email consult Afhankelijk van de tijd  

 

Na een consult ontvang je per mail een factuur, welke je binnen 14 werkdagen na ontvangst  dient over te maken. Vervolgens dien je de factuur in bij de zorgverzekeraar en afhankelijk van jouw pakket zal het consult voor 70-100% vergoed worden. 

Wil jij ook snel aan de slag met je gezondheid?

Ik kan mij voorstellen dat je nog vragen hebt of dat je eerst even kort wil kennismaken. Zullen we daar over bellen? Via onderstaand formulier kun je twee korte vragen beantwoorden, zodat ik alvast inzicht krijg in jouw situaitie. 
Een kennismakingssessie is altijd gratis en vrijblijvend. We kijken of er een wederzijdse klik is en wat ik voor jou kan beteken. Ik kan je advies geven of mijn begeleiding bij jouw persoonlijke situatie past en of ik de juiste persoon voor je ben om je doelen te bereiken.

Plan een gratis informatiegesprek